Sex elixir

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
andrea23
Miła Kobietka

Sex elixir

Post autor: andrea23 »

Witam. Szukam informacji na temat afrodyzjaku sex elixir. Czy ktoś może przyjmował? Jak efekty dzialania?
Robbika
Miła Kobietka

Re: Sex elixir

Post autor: Robbika »

Tak, ja - co chciałabyś wiedzieć?

Jeżeli chodzi o skuteczność, to jest powyżej przeciętnej. Potrafi rozgrzać do czerwoności jeżeli o te sprawy
andrea23
Miła Kobietka

Post autor: andrea23 »

W sensie czy nie jest to placebo i czy warto jest kupić . Zbliżają się swieta i sylwester. Pierwszy raz od dłużeszego czasu będziemy mieli z laską chwilę dla siebie ponieważ wybieramy się w góry na kilka dni tak wię chcielibyśmy zamówić sobie coś takiego. To działa tylko na kobiety czy na facetów też ?
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

To działa tylko i wyłącznie na kobiety. Nie kosztuje to dużo, dlatego proponuję - polecam zamówić.

Na intymnosc pl z tego co widzę mają sex elixir w dobrej cenie.
giber
Jestem tu nowa :)

Post autor: giber »

ja mam takie tabletki feminam libido które rozpuszczam. Moja kobieta ma ogień po nich, to jakies egzotyczne zioła ale serio maja moc
ODPOWIEDZ