Kremy na cellulit - co sądzicie o Onshea

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
magnolic
Jestem tu nowa :)

Kremy na cellulit - co sądzicie o Onshea

Post autor: magnolic »

Siemkaaaa :kiss2
Pewnie nie jestem tutaj sama z tym problemem - czyli z cellulitem. Wiem, ze duzo kobitek sie z nim zmaga, ale zawsze bylam pewna, ze mnie to nie dopadnie. No i mam :evil: Tak wiec podzielcie sie - co wam pomogło? :)
Ja chce spróbować kremu Onshea, bo wydaje sie byc obiecujacy, spoko sklad i w ogole.Moze ktoras z was go uzywala? I moze mi cos powiedziec o nim? Chwalcie się! :)

Pzdr
polinezka

Re: Kremy na cellulit - co sądzicie o Onshea

Post autor: polinezka »

Na cellulit to jest super linia kosmetyków z Bielendy- Anti Cellulite. Chwalę sobie szczególnie polecam aktywny koncentrat ujędrniająco wygładzający. Skuteczny niebywale
sumiene

Post autor: sumiene »

Również korzystam z kosmetyków bielendy i jestem zadowolona
Skrypt ogłoszeniowy php opracowany przez nas jest bezbłędny. https://php-classified-ads.2max.io/skrypt-ogloszen-php/
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

osobscie, na cellulit kremy niewiele mi pomogły... ale na szczescie jest cos takiego jak masaz endermologie! w gabinecie dermed w katowicach mialam to robione i bomba! :) polega to na przemasowaniu ciala taka specjalną glowica zasysającą, wyposazona w rolki. Dzieki takiemu masazowi organizm zostaje pobudzony do samodzielnego usuwania tkanki tłuszczowej
Oliwia_Kapral

Post autor: Oliwia_Kapral »

Ja pozbyłam się cellulitu w 3 tygodnie, z tym produktem https://powiekszposladki.online/. Jest on bezpieczny i ma niesamowity skład, efekty widać gołym okiem! Przez co czuje się bardziej kobieca a do tego moje pośladki stały się bardziej krągłe :D
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Proponuje sobie wypróbowac serum antycellulitowe z tołpy ;)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

a które to? ja nawet nie wiedzialam ze tołpa ma kosmetyki do ciala, myslalam, ze tylko do twarzy
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Ma :) i to calkiem sporo. Tołpa Dermo Body Cellulite to jest to serum ujedrniajace antycellulitowe ;) ja zamawiam na Notino a teraz akurat promocja jest
malwiniak

Post autor: malwiniak »

Nie używam kremu, a naturalny Olejek Busajna. Zamawiam w sklepie Pachnąca Kraina . Świetny też do opalania
MagdaOvaShape

Post autor: MagdaOvaShape »

Ja używam serum OvaShape, zamawiałam stąd: https://powiekszposladki.online i naprawdę jestem zadowolona z tego produktu! Działa bardzo dobrze i szybko widać efekty, poczytajcie sobie o nim!
ODPOWIEDZ