krem do rąk
-
Biopiekno_pl
- Miła Kobietka
Re: krem do rąk
Ostatnio numerem jeden wśród moich koleżanek jest DC Sensitiv krem do rąk z bio-aloesem i wanilią Logona. Łagodna pielęgnacja szczególnie wrażliwej skóry rąk dzięki zawartości masła shea, soku z aloesu i jojoby. Preparat szybko się wchłania, pozostawiając na skórze delikatny film ochronny. Systematycznie stosowany zmiękcza i wygładza naskórek oraz wyraźnie poprawia wygląd skóry. Mogę go polecić z czystym sumieniem.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
Ja sobie z ziaji kupiłam. Czekam na świąteczne zapachy kremów, w zeszłym roku były chyba z cynamonem.
Też strasznie lubię ziaję i jej kremy, zarówno do rąk, jak i do twarzy oraz do ciała. Ale aktualnie do rączek mam krem z Avonu o zapachu różanym, a drugi o zapachu miodowym.
-
rejestracja.oriflame
- Jestem tu nowa :)
KREMY DO RĄK I INNE NATURALNE SZWEDZKIE KOSMETYKI W ORIFLAME
JAKO KLUBOWICZKA MASZ 30 % TANIEJ
Z okazji swojego jubileuszu Oriflame stworzyło super ofertę dla nowych Pań które zechcą nawiązać z nami współpracę Oriflame przygotowało kilka prezentów :
nr 1 Zestaw Silk Beauty
Podaruj ciału pielęgnację godną prawdziwej gwiazdy! Kosmetyki wzbogacone proteinami jedwabiu i ekstraktem z orchidei cudownie nawilżają i zmiękczają skórę, nadając jej piękny zapach. Zestaw zawiera krem pod prysznic (200 ml) i krem do ciała (200 ml).

nr 2 Woda toaletowa dla pań Enigma
Niezwykle kobiecy zapach zachwycający nutami róży, jaśminu i paczuli. Dzięki niemu poczujesz się pięknie i zmysłowo jak gwiazda filmowa! 50 ml

nr 3 Kuferek na kosmetyki Power Red
Modny, pikowany kuferek na kosmetyki. Zachwyca nowoczesnym stylem i kolorem. Posiada praktyczne przegródki. Ozdobiony eleganckim logo Oriflame. Wymiary: 25 x 18 x 19,5 cm.

Wszystko MOŻE BYĆ TWOJE !!!
ZAPRASZAM DO KONTAKTU
[email protected]
Z okazji swojego jubileuszu Oriflame stworzyło super ofertę dla nowych Pań które zechcą nawiązać z nami współpracę Oriflame przygotowało kilka prezentów :
nr 1 Zestaw Silk Beauty
Podaruj ciału pielęgnację godną prawdziwej gwiazdy! Kosmetyki wzbogacone proteinami jedwabiu i ekstraktem z orchidei cudownie nawilżają i zmiękczają skórę, nadając jej piękny zapach. Zestaw zawiera krem pod prysznic (200 ml) i krem do ciała (200 ml).

nr 2 Woda toaletowa dla pań Enigma
Niezwykle kobiecy zapach zachwycający nutami róży, jaśminu i paczuli. Dzięki niemu poczujesz się pięknie i zmysłowo jak gwiazda filmowa! 50 ml

nr 3 Kuferek na kosmetyki Power Red
Modny, pikowany kuferek na kosmetyki. Zachwyca nowoczesnym stylem i kolorem. Posiada praktyczne przegródki. Ozdobiony eleganckim logo Oriflame. Wymiary: 25 x 18 x 19,5 cm.

Wszystko MOŻE BYĆ TWOJE !!!
ZAPRASZAM DO KONTAKTU
-
rejestracja.oriflame

zapraszam:http://pl.oriflame.com/recruits/online- ... id=1123992
testuj kosmetyki do rąk, twarzy i innych części ciała z marża 30 % mniej
-
dziewczyna23
- Miła Kobietka
Ja ostatnio trafiłam na krem Eveline Aksamitne Dłonie
Polecam jeśli ktoś lubi jak krem pozostawia powłoczkę na rękach. Bardzo fajnie nawilża.
-
gohusia
Kiedyś chyba pisałam że używam kremów marki Evree do kupienia tylko w Rossmanie. Teraz mają nowość a mianowicie - Serum Regenerujące. Naprawdę super rzecz jak ktoś ma naprawdę spore problemy ze skórą rąk.
tak wygląda.

tak wygląda.

Soraya Niewidzialne Ręakwiczki to jeden z moich ulubionych i sprawdzonych.Przetestowałam też Isana z Rossmana i są całkiem fajne:)
-
Tusia
Wiesz może ile kosztują ?gohusia pisze:Teraz mają nowość a mianowicie - Serum Regenerujące.
-
izabelaw29
Ja bardzo lubie czerwony krem z Garniera!Do bardzo suchej skory.Bardzo mi pomaga.
pendientes artesanales
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
z neutrogeny tez jest dobry, skóra jest przede wszystkim nawilżona i nie wysusza sie tak szybko jak po zwyklych kremach 

Neutrogena to mój nr 1 jeśli chodzi o kremy do rąk. Nie pozostawia tłustej warstwy, szybko regeneruje skórę.No i jest bardzo wydajny.
Neutrogene poprę 
Ale zazwyczaj używam jej tylko zimą, kiedy moja skóra jest szcególnei wysuszona itp...
a na codzień, mama przywozi mi z niemiec krem Kamille, rewelacja.. ale o wiele lepszy niż ten polski
Ale zazwyczaj używam jej tylko zimą, kiedy moja skóra jest szcególnei wysuszona itp...
a na codzień, mama przywozi mi z niemiec krem Kamille, rewelacja.. ale o wiele lepszy niż ten polski
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kayira a to prawda że ten krem świetnie działa na paznokcie? Bo pamiętam, że dawno temu jak jeszcze nie było aż tylu kremów do wyboru moja koleżanka strasznie go zachwalała mówiąc, że rewelacyjnie odżywia paznokcie.
Jak pamiętam by smarować to tak 
Hehehe
u mnie jest to, że w sumie tylko w pracy nim smaruję 
ale fakt, rewelacjnie nawilża dłonie i panzokcie, skórki w okół nich...
Hehehe
ale fakt, rewelacjnie nawilża dłonie i panzokcie, skórki w okół nich...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
porannarosa
ziaja
rewelacyjne są

-
a_gatka
Ja lubię kremy z algami. Fajnie nawilżają łapki i szybko się wchłaniają.
przeciwstarzeniowy flosleku - dla mnie nr 1
Teraz jest świetna akcja w Galerii Mokotów. Od 20 do 26 maja z okazji Dnia Matki jest organizowany event w salonie L'Occitane. Ta firma oferuje naturalne kosmetyki z Prowansji, zawierające ekstrakty m.in z lawendy, migdałów czy masła Shea. Każdy, kto podczas eventu zapisze się w sklepie L'Occitane do Prowansalskiego Klubu Piękna - otrzyma krem do rąk z masła Shea. A można wygrać nawet wycieczkę do Prowansji. SPAMola.nowik pisze:Ja używam kremów L'Occitane. Krem szybko się wchłania nie pozostawiając tłustych śladów. Skóra staje się miękka i delikatnie pachnąca. Bardzo dobry krem do rąk. W porównaniu do moich poprzednich to ten jest najlepszy.
Ostatnio zmieniony czw maja 23, 2013 9:44 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: po co pisać w każdym temacie ten sam post ??
Powód: po co pisać w każdym temacie ten sam post ??
ja tez polecam floslekowy, z olejem rycynowym, wzmacnia skórki
-
Misiek
Osobiście polecić mogę krem ziołowy do rąk HB. Działa nawet na bardzo suchą i szorstką skórę rąk. Mnie bardzo pomaga 
ja uwielbiam garniera dłonie mam po tym fajne gładziutkie
ale z firmy ZIAJA też są naprawdę fajne 
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
-
orientalna
- Miła Kobietka
U mnie najlepiej sprawdza się Garnier oraz Neutrogena - ta ostatnia lepiej. Zawsze mam problem z odmrożonymi dłońmi w zimie i wtedy Neutrogena szybciej mi je regeneruje.