Depilacja laserowa Gdańsk
Depilacja laserowa Gdańsk
Hej dziewczyny jaki salon do wykonania depilacji polecicie? Obecnie zastanawiam się nad dwoma. Nad Clinica cosmetologica a nad yasumi, w jednej mają laser vectus, w drugiej elight ipl. Ewentualnie może polecicie jakieś inne miejsce?
Re: Depilacja laserowa Gdańsk
Gdzieś czytałam, że vectus jest w tej chwili najskuteczniejszy i najlepszy.
usuwanie przebarwień Łódź
Polecam clinica cosmetologica i vectus. Akualnie jestem po 3 zabiegu, jestem zadowolona
Gabinet bardzo czysty, dobre warunki, pani jaka wykonyawła zabieg miła i delikatna. Chociaż za 3 zabiegiem troche już bolało (ponoć zwiększa sie wtedy moc lasera).
Dzięki, zastanawiam się jeszcze nad gruponem i nad wykupieniem sobie pakietu na ipl, ale trochę zastanawia mnie czemu jest to takie tanie. Oni na tym zarabiają?
Wiesz, zanim się wybrałam na depilację to trochę się jednak oczytałam w sieci. Jesli poszukasz tematów na forach trójmiejskich to zobaczysz co dziewczyny piszą, jakie są ceny oraz jakie są wrażenia, na ile zabiegów chodziły i ipl nie jest raczej polecany. Znaczy polecane są urządzenia do wykonywania depilacji ipl w domu bo w takiej sytaucji sie to nawet opłaca ale płacić grubą kase w gabinecie za coś co nie przynosi stałego efektu? Raczej słabo.
No wlasnie czytam, co sprawilo, ze zdecydowałas sie własnie na clinica cosmetologica i vectus?
Dużo pozytywnych opinii i poczytałam sobie również o laserach, vectus jest tym najskuteczniejszym, a przynajmniej jednym ze skuteczniejszych. No i w przeciwieństwie do ipl daje trwały efekt depilacji. Wiadomo, ze jakieś pojedyncze włoski których depilacja nie objęła moga odrosnąć ale nie odrośnie Ci całość jak to jest przy ipl.
Najlepszy gabinet w Trójmieście, gdzie wykonają wam profesjonalną depilację laserową - bezbolesną, dającą trwały efekt i w pełni bezpiecznie to gabinet Laserin w Gdyni przy ul. Zgody. Mają tam supernowoczesny sprzęt (laser diodowy), który obsługuje profesjonalny personel. Dbają bardzo o bezpieczeństwo i komfort klienta, dobierają ustawienia lasera pod konkretną osobą, dzięki czemu nie musisz się obawiać żadnych powikłań czy skutków ubocznych. Ja tam robiłam depilację na wiosnę i jestem bardzo zadowolona. Cena też przystępna, jak za takiej jakości obsługę.