krem do rąk

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Re: krem do rąk

Post autor: inek »

Ja mam od jakiegoś czasu krem z Avonu. Taki czekoladowy. Jak dla mnie jest rewelacyjny. Super nawilża dłonie przede wszystkim. :)
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

dzięki Natka :) Wypróbuję
Obrazek
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Jakoś nie bardzo mi podchodzą kremy pachnące jedzeniem. :P
lunka20
Miła Kobietka

Post autor: lunka20 »

Krem do rąk taką porą jak dziś jest istoty :ok: Ja kupuję krem do rąk z dodatkim parafiny.Kremy glicerynowe nie są tak dobre. Na noc kremuję ręce balsamem nawilżającym. Ważne jet żeby kremować często,wtedy ręce są nawilżone.
Dariab
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dariab »

A ja używam zwykłego Nivea i jestem bardzo zadowolona,według mnie jest najlepszy.
bramy rolowane
Awatar użytkownika
Lisiczka202

Post autor: Lisiczka202 »

Ja używam kremu firmy Anida z woskiem pszczelim i olejem makademia. Szybko nawilża nawet bardzo suche miejsca i obłędnie pachnie :)
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
Natka92
Fajna Kobietka

Post autor: Natka92 »

Fajne sa kremy do rąk cztery pory roku, mają super zapaszki, lubię je za to, no i do tego są mega tanie. A z innych kremów polecam Happy End bielendy, bardzo dobrze nawilża mi dłonie, a mam naprawdę suchą skórę
blueskay
Miła Kobietka

Post autor: blueskay »

też w zimę mam bardzo suche ręce, może wypróbuje ten krem z bielendy.
karmelove

Post autor: karmelove »

ja używam Ava Laboratorium Hand Line - silnie nawilżającego kremu do rąk z masłem Shea :) i jestem bardzo zadowolona :) a trafiłam na niego zupełnie przypadkiem kupując swoje ulubione mydło marsylskie na SPAM :D
Ostatnio zmieniony pn gru 15, 2014 12:15 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Janinka
Miła Kobietka

Post autor: Janinka »

Obecnie uzywam kremu do rąk z organicznym olejem konopnym z NovaClear Atopis i muszę stwierdzić, że to jeden z lepszych kremów jakie do tej pory stosowałam. Intensywnie nawilża i regeneruje przesuszoną skórę dłoni, tworząc warstwę ochronną przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi. Efekt nawilżenia pozostaje na długo, formuła jest delikatna, nie pozostawia uczucia lepkości
guszek_87

Post autor: guszek_87 »

krem do rąk coconut Oil nawilżający od Bielendy jest rewelacyjny! Zawiera masło Shea i olej kokosowy. Bardzo dobrze się wchłania i błyskawicznie nawilża łapki :)
koksa

Post autor: koksa »

moj faworyt to krem do rak od novaclear z olejem konopnym i spf 20! nie spotkalam sie jeszcze z zadnym kremem do rak z spf
Janinka
Miła Kobietka

Post autor: Janinka »

koksa pisze:moj faworyt to krem do rak od novaclear z olejem konopnym i spf 20! nie spotkalam sie jeszcze z zadnym kremem do rak z spf
Zgadzam się - krem do rąk z NovaClear z olejem konopnym jest rewelacyjny! Tylko on radzi sobie z moją skrajnie wysuszoną, po ciągłej dezynfekcji, skórą dłoni. Krem szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu, a dłonie są niesamowicie nawilżone, odżywione i miękkie w dotyku :)
jowcia

Post autor: jowcia »

jesli chodzi o krem do rak to moim totalnym musthave to krem od Orientany, laski jakie po nim sa swietne raczki to nie macie pojecia. miekkie delikatne, nawilzone. jest najlepszy!
Suzannee

Post autor: Suzannee »

tylko neutrogena i garnier w czerwonej tubie ;)
Agnieszkaxoxo

Post autor: Agnieszkaxoxo »

neutrogena ;)
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

Krem dexeryl. Można go kupić w małej tubie i idealnie nadaje się jako krem do rąk. Szybko nawilża skórę i łagodzi ja. Ja go uwielbiam
Adkaa00

Post autor: Adkaa00 »

neutrogena
beksa
Miła Kobietka

Post autor: beksa »

u mnie sprawdza sie krem do rąk nawilżająco-kojący eco nature śliwka kakadu jaśmin i mango z bielendy ,ma bardzo fajny skład
miniak
Miła Kobietka

Post autor: miniak »

Znakomita jest ta nowa linia In Good Hands z Bielendy, kremy do pielęgnacji rak, znakomite i w dobrej cenie
ODPOWIEDZ