Kosmetyki z Aliexpress

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Awatar użytkownika
Anastazja099
Fajna Kobietka

Re: Kosmetyki z Aliexpress

Post autor: Anastazja099 »

Ja mam nie małe obawy przed kosmetykami z ali
malezja123
Jestem tu nowa :)

Post autor: malezja123 »

skład jest ważny, ale ja bym się bała kupować z allie
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

Bałabym się... Nawet gdybym dobrze znała się na składach to nie mam pewności, czy to co jest napisane na opakowaniu to prawda...
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

Nie kupuje, nie ufam składowi. Poza tym czas oczekiwania... szkoda kasy. Jest tyle fajnych drogerii w kraju gdzie kupisz od reki w dobrych cenach i duzo promek ze lepiej zamawiac tu
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

Witalka pisze:Nie kupuje, nie ufam składowi. Poza tym czas oczekiwania... szkoda kasy. Jest tyle fajnych drogerii w kraju gdzie kupisz od reki w dobrych cenach i duzo promek ze lepiej zamawiac tu
zgadzam sie... nie wiadomo co chinczyki ładuja w te kosmetyki.. polecisz jakas drogerie z dobrymi cenami?
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

bojowniczka pisze:
Witalka pisze:Nie kupuje, nie ufam składowi. Poza tym czas oczekiwania... szkoda kasy. Jest tyle fajnych drogerii w kraju gdzie kupisz od reki w dobrych cenach i duzo promek ze lepiej zamawiac tu
zgadzam sie... nie wiadomo co chinczyki ładuja w te kosmetyki.. polecisz jakas drogerie z dobrymi cenami?
jest duzo fajnych ale najlepiej wyposazone to jest chyba notino :) ja tam najwiecej zamawiam
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

znam strone, tez tam kupuje :) myslalam ze polecisz cos innego
ODPOWIEDZ