kontrolujecie swoich mężczyzn?
-
Luśka
kontrolujecie swoich mężczyzn?
dziewczyny kontrolujecie swoich facetów?tzn. przeglądacie ich pocztę, czytacie smsy, wiadomości na gg?
-
evka
Re: kontrolujecie swoich mężczyzn?
Juz z tego wyroslam ale na poczatku malzenstwa zdazalo mi sie 
Ostatnio zmieniony czw sie 13, 2009 10:47 pm przez evka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hanka32
Ja też kiedyś na początku małżeństwa sprawdzałam smsy męża książkę tel. teraz też mi się zdaży ale bardzo żadko 
-
jagoda
a ja nie
mam zaufanie nie czytam listów poczty ani gg 
-
Panna_M
Również mam zaufanie do swojego wariata. Ale kiedyś tak z ciekawości wszłam na pocztę, i co zobaczyłam?? Link aktywacyjny na serwis randkowa.pl !! Nic mu o tym nie powidziałam. I trzymam to nadal w sobie :/
-
meredith
Nie. Po pierwsze jest zaufanie, a po drugie jeśli ktoś chce coś ukryć to i tak to wykasuje, aby nikt inny nic nie zobaczył.
-
Leukone
niczego nie przeglądam, później głupio bym się czuła. chyba nie potrafię to wbrew regule prywatności. Telefon, gg itp. to rzecz prywatna każdego z nas. Osobiście nie chciała bym żeby mój partner mi to przeglądał więc ja też mu nie zerkam.
-
naysha
niczego nie sprawdzam, mam zaufanie, znamy hasła do swoich poczt i często sprawdzamy sobie nawzajem jak nie mamy dostępu do netu:)
-
Fermia
Nie. Jak bedzie chciał zdroadzic, to i tak zdradzi. Faceci mają swoje sposoby
-
MariMari
Ktoś kiedyś powiedział, zaufanie jest dobre, ale kontrola jeszcze lepsza. Zgadzam się z tym, ale nie w związku. Tam zaufanie jest najważniejsze. I jeśli kobieta nie ufa swojemu wymarzonemu mężczyźnie i sprawdza go potajemnie, to wydaje mi się, że w takim związku raczej coś nie gra.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Justyna20
ale wiecie... to nie jest tez takie jednostronne.. zalozmy, ze przejrze kiedys jego smsy i bedzie tam wiadomosc od jakiejs dziewczyny, on zwyczajnie to oleje i jej nie odpisze, ale ja np biore ten numer i pisze sama od siebie, ostgatnio mialam cos takiego, ze byla przyjaciolka mojego faceta zaczela do niego ciagle pisac, mimo ze jej nie odpisywal.. takze ja to sama zalatwilam. Oczywiscie pewnie gdybym ine przejrzala tych sms to tez by mi powiedzial ALE. wyszlo tak i tak bylo dobrze 
-
no.nie.wiem
Nie, no co ty.
Póki co nie mam kłopotów ze spokojnym snem i niech tak zostanie
Nigdy tego nie robiłam i nie robię i tego też wymagam od innych
Póki co nie mam kłopotów ze spokojnym snem i niech tak zostanie
Nigdy tego nie robiłam i nie robię i tego też wymagam od innych
-
dzo
i tu jest największy Twój błądJustyna20 pisze:ale wiecie... to nie jest tez takie jednostronne.. zalozmy, ze przejrze kiedys jego smsy i bedzie tam wiadomosc od jakiejs dziewczyny, on zwyczajnie to oleje i jej nie odpisze, ale ja np biore ten numer i pisze sama od siebie, ...
daj sobie z taką laską spokój
-
oOosylwiaoOo
Jak na razie nie muszę kontrolować swojego faceta:D Raz jego była dziewczyna do niego wydzwaniała i najbardziej podobało mi się to, że sam wpadł na taki pomysł i zmienił numer. Natomiast jak otrzymywał te połączenia, to ich w ogóle nie odbierał, tylko odrzucał:)
-
Justyna20
no mi na szczescie raz sie zdarzylo, ze jakas idiotka do niego wypisywala 
jak to po co ?:) bo ja tak uwazalam za sluszne, no i tak wlasnie chcialam zrobic.
Lubie przypominać takim dziwnym kobietom, że mój facet jest MÓJ.
wszystko było napisane z największym spokojem, ale przekaz był NIESAMOWICIE jasny ;] mi ulżyło, ją wkurzyło i było idealnei ;]
jak to po co ?:) bo ja tak uwazalam za sluszne, no i tak wlasnie chcialam zrobic.
-
agusia629
ja tego nie robie chcociaż strasznie mnie korci czasem:)
-
dzo
ale w ten sposób nakręcasz tamtą laskę i ona jeszcze bardziej na złość Tobie będzie pisać do Twojego chłopaJustyna20 pisze: jak to po co ?:) bo ja tak uwazalam za sluszne, no i tak wlasnie chcialam zrobic.Lubie przypominać takim dziwnym kobietom, że mój facet jest MÓJ.
wszystko było napisane z największym spokojem, ale przekaz był NIESAMOWICIE jasny ;] mi ulżyło, ją wkurzyło i było idealnei ;]
a jakby zobaczyła, że on ją zlewa i nie odpisuje to sama da sobie spokój
-
anonim
nie wiadomo czy dała spokój. I również nie wiadomo czy Twój chłopak nie pisze z nią po tajemnie, a tylko przy Tobie odrzuca połączenia. Z facetami nigdy nic nie wiadomo. Wydaje się że mówią prawdę, nawet nie widać że coś kręcą, a prawda wychodzi z czasem. I oczywiście przypadkiem ;/
-
dzo
a skąd Ty to możesz wiedzieć ?anonim pisze:nie wiadomo czy dała spokój. I również nie wiadomo czy Twój chłopak nie pisze z nią po tajemnie, a tylko przy Tobie odrzuca połączenia. Z facetami nigdy nic nie wiadomo. Wydaje się że mówią prawdę, nawet nie widać że coś kręcą, a prawda wychodzi z czasem. I oczywiście przypadkiem ;/
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie, skąd o tym anonim możesz wiedzieć? Nie każdy ma nieczyste intencje, a w związku liczy się zaufanie, nie sądzisz??