Komisarz Alex
-
baba
Komisarz Alex
Oglądaliście Komisarza Alexa? Ja zakochałam się w Bromskim (Wesołowski)
- gra naprawdę rewelacyjnie i z Alexem tworzą świetny duet. Zawsze razem potrafią rozwikłać zagadkę i świetnie z sobą współpracują. Oczywiście nie można odmówić też zasług Lucynie i Puchale. Oni też mają swoje role. Ciekawa jestem, który z odcinków okazał się wg. was najciekawszy i najbardziej interesujący?
Re: Komisarz Alex
Nie oglądam ....
Ja czasem oglądam i najbardziej podoba mi się pies(Alex) 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Jakby nie potrafili zawsze rozwiązać zagadki, to film nie byłby chętnie oglądany przez pewne grupy widzów. Dla mnie to popelina. Przewidywalny tak, że nawet "Malanowski i partnerzy" są chyba bardziej ambitni. Uważam że Wesołowski jest miernym aktorem. Ale pies fajny. Oglądała więcej tego nie będę - płytkie.baba pisze:Oglądaliście Komisarza Alexa? Ja zakochałam się w Bromskim (Wesołowski)- gra naprawdę rewelacyjnie i z Alexem tworzą świetny duet. Zawsze razem potrafią rozwikłać zagadkę i świetnie z sobą współpracują. Oczywiście nie można odmówić też zasług Lucynie i Puchale. Oni też mają swoje role. Ciekawa jestem, który z odcinków okazał się wg. was najciekawszy i najbardziej interesujący?
-
baba
Moim zdaniem lepiej, jak rozwiązują zagadkę, bo nie lubię jak ciągną wątku przez kilka odcinków. Ja tam nie zawsze potrafię wskazać, kto jest odpowiedzialny za przestępstwo, czy morderstwo. Mi nawet, nawet podoba się jak gra Kuba, a pies faktycznie - rola na medal.Baśka1971 pisze:Jakby nie potrafili zawsze rozwiązać zagadki, to film nie byłby chętnie oglądany przez pewne grupy widzów. Dla mnie to popelina. Przewidywalny tak, że nawet "Malanowski i partnerzy" są chyba bardziej ambitni. Uważam że Wesołowski jest miernym aktorem. Ale pies fajny. Oglądała więcej tego nie będę - płytkie.
A co w następnym odcinku, macie jakieś informacje?