seriale młodzieżowe
seriale młodzieżowe
jakie polecacie seriale dla nastolatków ? ja 90210 zawiklane ale wciaga 
Re: seriale młodzieżowe
chichot losu
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony wt cze 04, 2013 10:11 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Polecam stare seriale:
-Boston Public
-Asy z klasy
I te na czasie:
-Plotkara
-Pamiętniki wampirów
-Boston Public
-Asy z klasy
I te na czasie:
-Plotkara
-Pamiętniki wampirów
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
One Tree Hill
Glee
The O.C.
jak na razie tyle przychodzi mi do głowy
z Polskich to może jeszcze "Magda M"- uwielbiam 
Glee
The O.C.
jak na razie tyle przychodzi mi do głowy
Torba papierowa - zobacz w co zapakować prezent dla bliskiej osoby.
-
zarubekczka
- Jestem tu nowa :)
A ktoś może powiedzieć coś o remake BH 90210 ? Fajny ten serial ? Bo nie wiem czy nie zacząć go oglądać, a nie chce się zawieść, bo jednak stara wersja serialu to moje dzieciństwo 
materiały biurowe warszawa
Oglądałam kiedyś z nudów. Stara wersja jest niezastąpiona. Od czasu do czasu ktoś ze starej pojawia się w remaku. Może Cię wciągnąć tylko, że te wszystkie intrygi itd. po jakimś czasie robią się nudne. To nic innego jakbyś oglądała "Plotkarę". Nawet lepsza jest od remake BH.zarubekczka pisze:A ktoś może powiedzieć coś o remake BH 90210 ? Fajny ten serial ? Bo nie wiem czy nie zacząć go oglądać, a nie chce się zawieść, bo jednak stara wersja serialu to moje dzieciństwo
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Pretty little liars - historia 4 przyjaciółek
pamiętniki wampirów
internat - ciekawy
pamiętniki wampirów
internat - ciekawy
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Dla młodzieży polecam:
Pamiętniki Wampirów
Glee - szczególnie gdy ktoś lubi musicale
Akward
Pretty Little Liars - Słodkie kłamstewka - świetny serial, szczerze polecam
Switched at birth - historia dziewczyn, które jak się okazują zostały podmienione w szpitalu...
Pamiętniki Wampirów
Glee - szczególnie gdy ktoś lubi musicale
Akward
Pretty Little Liars - Słodkie kłamstewka - świetny serial, szczerze polecam
Switched at birth - historia dziewczyn, które jak się okazują zostały podmienione w szpitalu...
Pretty Little Liars <3
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
A seriale dla tej młodszej młodzieży, znacie jakieś? Takie wiecie... nastolatki, szkoła, pierwsze miłości, zauroczenia, problemy? Coś fajnego, kolorowego i trochę bajkowego?
wszystkie z disney channel 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Pamiętam, że swego czasu oglądałam Plotkarę - co prawda strasznie płytki serial, ale nie wiedzieć czemu mi się podobał. Choć po trzech czy czterech sezonach zrezygnowałam.
-
a_gatka
docha - to może Grachi? Moja córka uwielbia i jest tam wszystko to, co wymieniłaś - nastoletnia czarownica, dużo koloru, humoru, pierwsza miłość, szkoła i całkiem przystojny Daniel.
Na teleToon leci od niedawna.
miaamv - o tak! Ja regularnie z młodą śledziłam każdy odcinek Weaverly Place i Hannah Montana.
Ale wolę duże produkcje muzyczne, jak Camp Rock czy High School Musical.
miaamv - o tak! Ja regularnie z młodą śledziłam każdy odcinek Weaverly Place i Hannah Montana.
-
KamilaKlim
- Jestem tu nowa :)
tak jak wyzej
Grachi jest genialna. Nie myślałam, że jakiś serial młodzieżowy w moim wieku jeszcze się może podobać
Daniel jakoś nie przypadl mi do gustu w roli klasowego ciacha, no ale Matylda jest rewelacyjna.
-
renataxx
Moja córka, która uczęszcza do prywatnego liceum w Łodzi SPAM jest na etapie "pamiętników wampirów"- a że chodzi do klasy dwujęzycznej ogląda je w j. angielskim. Muszę przyznać, że czasami sama usiądę i zaglądam razem z nią.
Ostatnio zmieniony pn kwie 28, 2014 10:44 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Seriale młodzieżowe powiadacie a Arrow a Teorie Wielkiego Podrywa a Jak poznałem waszą matkę już nie mówiąc od Spartakusie mój syn to ogląda normalnie bardzo fajne seriale można je oglądać na odpowiednich portalach do bólu bez limitu więc jak się nudzicie zawsze jest rozwiązanie popaść właśnie w jakąś ciekawą fabułę 
Jestem dziewczyną która gra w najlepsze gry przeglądarkowe
-
a_gatka
U nas po pierwszym etapie fascynacji szala przechyla się jednak na stronę Tony'ego.Theila pisze:Grachi jest genialna. Nie myślałam, że jakiś serial młodzieżowy w moim wieku jeszcze się może podobaćDaniel jakoś nie przypadl mi do gustu w roli klasowego ciacha, no ale Matylda jest rewelacyjna.
Zerknęłam na Grachi, ale mnie ta Matilda denerwuje :/
a Tony, no rzeczywiście ciacho, szczególnie bez okularów
a Tony, no rzeczywiście ciacho, szczególnie bez okularów
a z córą zaczęłam Violettę oglądać 
Sama
oglądam Pamiętniki Wampirów - własnie skończyłam sezon ....
PLL - muszę nadrobić
Sama
PLL - muszę nadrobić
Patrzyłam ostatnio jak chlopaki zamienili się plecakami i Tony znalazł księgę. Jak myślicie co się stanie? Tony wygląda bez okularów jak anioł , ale pewnie wiele namiesza 
Słodkie kłamstewka, Pamiętniki Wampirów.
A od siebie dodam jeszcze The Originals, nie widziałam żeby ktoś o tym wspomniał a serial ciekawy moim skromnym zdaniem
Jak ktoś lubi Pamiętniki Wampirów to na The Originals może sobie spokojnie zerknąć
A kilka lat temu nałogowo oglądałam Skins.
A od siebie dodam jeszcze The Originals, nie widziałam żeby ktoś o tym wspomniał a serial ciekawy moim skromnym zdaniem
Jak ktoś lubi Pamiętniki Wampirów to na The Originals może sobie spokojnie zerknąć
A kilka lat temu nałogowo oglądałam Skins.