Domowa siłownia – jakie stojaki i asekuracje są warte uwagi

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
ODPOWIEDZ
Zenit
Jestem tu nowa :)

Domowa siłownia – jakie stojaki i asekuracje są warte uwagi

Post autor: Zenit »

Potrzebuję czegoś do ćwiczeń z wolnymi ciężarami w domu – stojaki pod sztangę i jakieś zabezpieczenia, żeby było bezpiecznie. Gdzie najlepiej kupić?
Abram
Extra Kobietka

Re: Domowa siłownia – jakie stojaki i asekuracje są warte uw

Post autor: Abram »

Ja swoje stojaki brałem OD K-SPORTA - sport.com.pl/pol_m_Asortyment_Stojaki-Asekuracje-treningowe-166.html">https://www.k-sport.com.pl/pol_m_Asorty ... e-166.html. Sprzęt jest ciężki, solidny i masz takie poczucie bezpieczeństwa przy większych ciężarach. Korzystam już kilka miesięcy i widać, że to nie jest byle jakie wykonanie, tylko sprzęt na lata.
deepmaze
Miła Kobietka

Re: Domowa siłownia – jakie stojaki i asekuracje są warte uw

Post autor: deepmaze »

Najważniejsze to, żebyś wziął stojaki, które sprawdzą się w treningu bez partnera i kiedy nikogo nie ma w pobliżu. Ja bym Ci polecał przejrzeć to k-sport. com. pl/pol_m_Asortyment_Stojaki-Asekuracje-treningowe-166 .html, bo ja z tego u siebie kompletowałem i jest rewelacyjnie pod kątem jakości wykonania, regulacji i bezpieczeństwa. Ja dużego budżetu nie miałem, dlatego jeszcze raz polecam.
ODPOWIEDZ