Chyba sie na nie zdecyduje, bo wydaja sie byc naprawde super.
Kocham Leginsy! :*
Re: Kocham Leginsy! :*
A mnie sie bardzo podobaja takie 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bardzo lubię legginsy, ale to też ie wszystkie. Ogólnie wcześniej myślałam, że tylko czarne i to najlepiej nie świecące, do tuniki długiej takiej do pół kolana ale teraz podchodzę zupełnie inaczej do całej tej sprawy. chyba dorosłam do tego, aby się inaczej ubierać - teraz kocham wzory, kolory i nawet neonki. Ostatnio nawet zakupiłam takie legginsy SPAM, a gdzie ja we wzorach i to jeszcze kwiatkach?
Ale nosi się bardzo fajnie, facetowi mojemu się bardzo podoba i mówi, że to zmiana definitywnie na lepsze 
Ostatnio zmieniony czw wrz 04, 2014 1:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia, nie linki
Powód: wklejamy zdjęcia, nie linki
Lubię ale po domu
kiedyś chodziłam codziennie w leginsach, ale teraz chyba bym się nie odważyła, może to dlatego, że przytyłam
ale chyba sobie nie wyobrażam żebym wyszła do ludzi w tych rajtkach 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Ja przeważnie chodzę w legginsach właśnie, ewentualnie jakaś sukienka czy spódniczka.Jak spodnie to tylko z jakiegoś fajnego elastycznego materiału bo dżinsów nie założe nawet za milion dolców. Nie cierpie ich.
Jegginsy są fajne, 100 razy lepsze rozwiązanie, nie pamiętam kiedy nosiłam zwykłe jeansy;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Mi czasem się zdarzy,szczególnie jesienią czy zimą kiedy to dni są chłodniejsze i w spodniach też po prostu lepiej się czuję. Ale póki pogoda dopisuje to także uwielbiam zakładać leginsy:)
Weź sobie kilka kompletów fitness w www_lejdi_pl. Bardzo się sprawdzają przy uprawianiu sportu na macie w domu lub klubie sportowym. Wiele kolorów do wyboru i pełne dopasowanie do ciała. Ubrania na gwarancji, wysyłka z Polski, od 100 zł bezpłatna przesyłka.
-
Wiktoriaxx89
- Jestem tu nowa :)
Ja kocham dresowe, mam w szafie wszystkie modele z mojego ukochanego sklepu by Insomnia. Jakość niezawodna 
-
superfoods
- Miła Kobietka
Ja też uwielbiam legginsy. Moim ostatnim zakupem są legginsy bezszwowe Moove Wear Swietne kolory, dobrze dopasowane. Super są !
-
superfoods
- Miła Kobietka
Ja też uwielbiam legginsy. Mam w domu kilka par i kolorów. Na co dzień preferuję raczej sportowy styl. [link usuniety] Moove Wear noszę i na co dzień i na siłownię. Polecam.