Kocham Leginsy! :*

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
mary_pink1664
Miła Kobietka

Kocham Leginsy! :*

Post autor: mary_pink1664 »

Jestem nie za szczupłą i niską osobą ubieram się wygodnie ale elegancko zawsze chodziłam w dżinsach i jakiejś koszulce albo bokserce ale od jakiegoś czasu zakupiłam leginsy bardzo mi sie spodobały nie dość że mnie wyszczupliły to jeszcze są bardzo wygodne i moge je nosić do wszystkiego do swetra bokserki skórzanej kurtki sukienki :) jest super a wy nosicie leginsy czy wolicie dżinsy? buziaczki :kiss2
Awatar użytkownika
Joanna1322
Jestem tu nowa :)

Re: Kocham Leginsy! :*

Post autor: Joanna1322 »

Ja osobiście lubię i to i to. Jeśli dżinsy są odpowiednio dobrane to są wygodne i super wyglądają zarówno do butów sportowych, szpilek, baletek jeśli chodzi o leginsy to szczególnie lubię w nich chodzić jesienią i zimą idealnie wyglądają do kozaczków :)
kastijo

Post autor: kastijo »

Ja tak samo. Czasami lubię ubrać leginsy, ponieważ czuję się wtedy ładna i atrakcyjna :P Jeansy ubieram jak chcę czasami poczuć się trochę inaczej niż w leginsach :)
http://www.clarismeble.pl/lozka+tapicerowane,c19.html
Anamarii
Miła Kobietka

Post autor: Anamarii »

A ja jestem bardziej zwolenniczką dzinsów lub zwykłych materiałowych spodni :)
koksi

Post autor: koksi »

a ja jestem fanką ledżinsów :) mam dwie pary, niebieskie i szare. są świetne, bo wyglądają jak normalne dżinsy, a są wygodne jak leginsy. noga w nich szczupło wygląda. chciałabym sobie do nich dokupić buty lordsy. co sądzicie? będą wyglądały ok z ledżinsami? super lordsy znalazłam na lovetoshoes.pl. http://lovetoshoes.pl/lordsy-c-4.html
te czerwone mi się podobają ^^
Awatar użytkownika
bajaderka
Miła Kobietka

Post autor: bajaderka »

Ja lubię legginsy, ale jakoś ciężko mi trafić na takie dobrej jakości. Zdarzało mi się, że często mi się rozdzierały. A gdzie najchętniej kupujecie?
Awatar użytkownika
Madzia
Miła Kobietka

Post autor: Madzia »

Moja współlokatorka kupiła sobie ostatnio legginsy z obrazkami z kosmosu ! Są świetne ! Tyle wzorków !
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

ja tez je kocham :serca chociaż jak wychodzę np. do pracy to bardziej komfortowo czuje się w jeansach, jednak po domu czy na spotkanie ze znajomymi to wole legginsy ;) swobodniej się w nich czuję ;)
MagdaLena30

Post autor: MagdaLena30 »

to tak, jak ja :) legginsy są super, szczególnie dla mnie (uwielbiam dzianiny, tuniki itp do takich spodni). Ostatnie dwie pary kupiłam w tchibo na wyprzedaży, fajne są :)
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

ja teraz właśnie zastanawiam się nad takimi legginsami ze zwierzęcym motywem, bo wypatrzyłam sobie coś takiego na wyprzedaży online jednak trochę obawiam się, ze ten styl już jest nie modny...co sądzicie?

Obrazek Obrazek
anne
Fajna Kobietka

Post autor: anne »

Ja uważam, że są ŚWIETNE!!!!
Na allegro wyczaiłas?
A jeśli chodzi o mnie...........legginsy, legginsy u jeszcze raz LEGGINSY!!!! :D
Tylko jakoś...podczas kobiecych dni...jestem troche zmuszona z nich rezygnowac
http://tarotjasmine.pl/
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Też się pod tym podpisuję :)
taka-Ja
Miła Kobietka

Post autor: taka-Ja »

Legginsy to moja miłość :D Najczęściej kupuję... w Lidlu, bo są tanie i dobrej jakości. Mam wiele kolorów i fasonów.
Poziomka

Post autor: Poziomka »

leginsy do luźnej bluzki ;D
Awatar użytkownika
milka31

Post autor: milka31 »

mój facet mówi że leginsy są mega seksowne :)))
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

i ma racje, bo mój też tak twierdzi ;)
Sklep-Jubilerski
Miła Kobietka

Post autor: Sklep-Jubilerski »

Pewnie,że są sexi pod warunkiem,że mamy zgrabne nogi,inaczej będą wyglądały dosyć dziwnie i krępująco.. Poza tym nadają się również do spania,są wygodne:0
Ala23

Post autor: Ala23 »

Ja jestem wielką fanką legginsów. Można je nosić do wszystkiego i są bardzo wygodne. Duży wybór legginsów w fajnych wzorach można znaleźć tutaj http://leggi.pl/pl/ Kupiłam ostatnio dwie pary: Titanium - idealnie nadają się na imprezy i Miss Independent do chodzenia na co dzień.
natka87

Post autor: natka87 »

ja kocham legginsy! ;D mam niezłą kolekcję ;D teraz kupię takie .............. ;D ale trzeba poczekać do wiosny z ich noszeniem :)

Treść wymoderowano
Proszę nie spamować
AnaStazJa

Post autor: AnaStazJa »

A ja właśnie planuje zakupić w najbliższym czasie parę sztuk i właśnie ciągle nie mogę się zdecydować. Wybór jest ogromny, a wszystkich mieć przecież nie można ;P Do tego jak tak zaglądam w te linki co podajecie to już całkiem mam mętlik w głowie, bo znów wypatrzyłam sobie parę ciekawych wzorków. Ajajaj, znów będę musiała posłużyć się wyliczanką przed zakupem ;)
helenka814
Miła Kobietka

Post autor: helenka814 »

oj tak, legginsy to jest to... każda dziewczyna powinna w szafie je miec, lubie je nosic z tuniką, albo z przedluzaną koszulą w kwiatki ObrazekObrazekObrazekObrazek
AnaStazJa

Post autor: AnaStazJa »

Wszystkie wzory są śliczne :) Te w paski są rewelacyjne. Świetnie wydłużają nogi, a że jestem osobą raczej niską to będą idealne. ;)
Dzięki wielkie za podesłanie :kiss2
aneta23

Post autor: aneta23 »

Ja też jestem zwolenniczką leginsów, mam je w przeróżnych kolorach. Świetnie wyszczuplają nogi i jest w nich lepszy komfort niż w jeansach. Mam jeden sprawdzony sklep, z którego zamawiam tanie leginsy. W swojej ofercie mają wybór chyba wszystkich kolorów, a do tego cena jest atrakcyjna.
Ostatnio zmieniony pn kwie 15, 2013 1:41 pm przez aneta23, łącznie zmieniany 1 raz.
polakorba

Post autor: polakorba »

Leginsy to najlepsza rzecz jaka została wyprodukowana! ;) Dają swobodę dla naszego ciała i przede wszystkim oddychają nasze nogi, a nie parują się w dżinsach.
wypoczynek nad morzem
jagodowa

Post autor: jagodowa »

Ja uwielbiam leginsy:) Szczególnie że teraz w sklepach można znaleźć cały wachlarz kolorów i wzorów!
ODPOWIEDZ