Chciała bym się zapytać czy są jeszcze modne ubrania w paski szerokie i wąskie? Bo bardzo lubię ten styl
Ubrania w paski,szerokie i wąskie:)
-
Justyna4
Ubrania w paski,szerokie i wąskie:)
Witam 
Chciała bym się zapytać czy są jeszcze modne ubrania w paski szerokie i wąskie? Bo bardzo lubię ten styl
ale nie wiem czy czasem nie jestem do tyłu z modą:) proszę o odpowiedź. Pozdrawiam 
-
fiksi
Re: Ubrania w paski,szerokie i wąskie:)
to byl hit wakacji, teraz w sklepach kroluja beze, ale paski w stylu marynarskim mozna ciagle nosci, to jest klasyka, ktora przyda ci sie tez w naspetnych sezonach:)
ja mam taka marynarke, ktora kupilam na wakacjach i ciagle ja nosze:
http://kissarabbit.pl/produkt,marynarki,Pani%20Marynarz
mozesz spokojnie nosic takie wzory:)
ja mam taka marynarke, ktora kupilam na wakacjach i ciagle ja nosze:
http://kissarabbit.pl/produkt,marynarki,Pani%20Marynarz
mozesz spokojnie nosic takie wzory:)
-
ence
takie ciuchy można nosić cały rok
Bez obaw nie wyjdą szybko z mody 
Ostatnio zmieniony pn paź 11, 2010 5:43 pm przez ence, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Justyna4
Dziękuję napewno odwiedze te stronkę:) ja noszę sweterki w paski i kolorowe koszulki w paski:)
-
ence
Ja zawsze, żeby wiedzieć co jest modne oglądam przykładowe katalogi z modą. Od razu rzucają się w oczy trendy 
-
fiksi
no to co ci przeslalam to taki marynarko-sweterek;)
a wiec jestes na pewno na czasie ze swoimi rzeczami, anajwazniejsze, zeby to nam sie podobaly:>
a wiec jestes na pewno na czasie ze swoimi rzeczami, anajwazniejsze, zeby to nam sie podobaly:>
-
ence
Ja lubię być ubrana modnie i nie wielkim kosztem
bo zmieniać garderobę co sezon to duży wydatek
Ale styl marynarski mam przeczucie, że z na zostanie na dłużej 
-
fiksi
dokladnie, tak jak pisalam to jest klasyka, a w takie rzecyz mozna nawet troche wiecej zainwestowac jesli maja nam dlugo sluzyc;)
-
aura
ubrania w paski faktycznie są wiecznie modne, także warto w nie zainwestować...przy mojej figurze pionowe paski to świetne rozwiązanie, także ta wieczna moda na styl marynarski jak najbardziej mi odpowiada 
-
syka
Trendy z lata przechodzą na ten sezon, więc myślę, że marynarski styl też jak najbardziej:)
-
fiksi
no i cale szczescie, ze ciagle sa na czasie bo troche ich mam:)
-
ence
ja właśnie nie mam ich tak dużo ;/ ale poszperam w Internecie i coś zamówię 
-
ninka_niebieska
Paski były, są i zawsze będą modne.. Pamiętaj, ze moda się przeplata.. z roku na rok jest coś nowego, ale to co było kiedyś zawsze powróci
Dodatkowo weź pod uwagę, że poziome paski pogrubiają, natomiast poziome wydłużają... czyli fajnie, jeśli niska osoba nosi paski pionowe, ponieważ optycznie wydaje się być wyższą 
-
Justyna4
Ja mam 163cm wzrostu tylko
to noszę ubrania w wąskie i szerokie paski:) ale częściej w wąskie 
-
marzo666
nie sądzę, żeby modzie trendy z jednego sezonu przechodziły na drugi...
to nie miałoby sensu
ale paski są na tyle uniwersalnym deseniem, że sprawdzą się zawsze, kwestia tylko kolorystyki
to nie miałoby sensu
ale paski są na tyle uniwersalnym deseniem, że sprawdzą się zawsze, kwestia tylko kolorystyki
-
dione
No właśnie zauważyłam, że w sklepach coraz więcej jest ubrań w paski. I właśnie większość mi się podoba. Do tej pory nie miałam ich za wiele, ale wydaje mi się, że po tym sezonie to się diametralnie zmieni 
-
mikiqu
Ja uwielbiam paski i zwiewne materiały. W nich czuje się mega młodo i tak nawet trochę romantycznie
a moda na paski chyba nie przemija, a jeśli nawet co co z tego. Najważniejsze aby się dobrze czuć:)
-
mikiqu
PAski zawsze pozostają w modzie!
do tego naprawdę odmładzają. Paski i grochy to najlepsze rzeczy jakie zrodziła moda 
-
malabula
Pasy królują u mężczyzn głównie ale i u kobiet nie są wcale na szarym końcu xD
-
anioł12345
- Miła Kobietka
oczywiście że są modne
-
Sklep.Sambora_pl
Ubrania w paski były modne jakiś czas temu,ale myślę ze od tamtej pory niewiele się zmieniło i można je śmiało zakładać.
Od pierwszego wpisu minęlo już 12 lat a paski nadal są modne. W wielu sklepach znajdziecie rożne ubrania w paski w różnych kombinacjach. Ale gdybym miała wybierać to zdecydowałabym się na bluzę ze sklepu Cross Jeans. Granatowa, zapinana i z kapturem. Dół bluzy jak i mankiety zakończone są granatowym sciągaczem. Oczywiści jest w paski. Poziome, cienkie , przechodzące przez całą powierzchnie. Dodatkowo ma dwie pojemne kieszenie. To byłby dobry wybór.
Tak, trend na paski jest nadal bardzo popularny. Moim zdaniem dobrze wygląda z dżinsami, spódnicami i szortami, ale najlepiej komponuje się z czarnymi lub ciemnymi kolorami ubrań. Bardzo ładnie wyglądają też pastelowe kolory.