Kobiety co sądzisz o tej sytuacji?
Kobiety co sądzisz o tej sytuacji?
witam Panie. Byłem na rande z taka dziewczyna. Na koniec dała mi buziaka i przytuliła. to zrobiłem to samo. napisala do mnie jak tam po sylwestrze i wgl. Chwile popisalismy. Napisala mi ze dobrze ze był taki chłopak, bo tańczyli cały czas i gdyby nie on to by wgl zalowala ze poszła. Ze jego brat dogadywał non stop ze w końcu znalazl dziewczynę na studniówkę. A jego wujek mowil ze ladna dziewczyna tylko charakter zagadka i ze musi tą zagadkę rozwiązać Wink ze ugadała sie juz na impreze na takie picie z jego bratem ale pewnie do takiej imprezy nigdy nie dojdzie. Haha. Nie no. Mówi się trudno i szuka się dalej . Takie zycie. Ona 19 ja 24 lata. Czy to była jakaś aluzja z jej strony?
Re: Kobiety co sądzisz o tej sytuacji?
Wspominala cos o Waszym drugim spotkaniu?
Bo moze tak gadac byle by gadac lub zachecic Cie do jakiegos dzialania
Bo moze tak gadac byle by gadac lub zachecic Cie do jakiegos dzialania
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
o naszym drugim spotkaniu nic nie wspominałą. ale mówiła ze dobrze ,że poszłą bo by załowałą jak w domu by została. i ze gdyby nie on to by żałowała ze poszła. to ma zachęcic faceta do działania ?
Wzbudzic zazdrosc np.
Warto sprobowac sie umowic jeszcze raz i zobaczysz
Warto sprobowac sie umowic jeszcze raz i zobaczysz
Wzbudzic zazdrość? Przecież to dziecinne.
Albo to był sygnał do stopu
Albo to był sygnał do stopu
Dopoki czegos nie zrobisz to sie nie dowiesz 
Nie zrobię nic. I jeszcze tekst. " ciekawe kiedy ten kolega zorganizuje kolejna impreze" oh no to leć
Ciężko tak naprawdę określić, co owa dziewczyna ma/miała na myśli. Tak naprawdę, jeśli wprost nie zapytasz, o co jej chodzi to się nie dowiesz. Ja bym nie owijała w bawełnę, tylko zapytała, jak się zapatruje na Waszą relację.
Ja mówię pas. Jak bedzie chciala to sie odezwie. Jak na początku takie problemy to co potem
ale juz nie inwestuje w pisanie tyle co na początku i widać ze jest inna
Dobra zdaje relacje:
Zagadalem napisałem. Proponuje spotkanie i " do babci mam jechać ;(" napisalem ok to.nic.najwyzej kiedys jak bedziesz miala.ochotę.. odpisala " ok
"
Czyli lecimy i szukamy dalej
Zagadalem napisałem. Proponuje spotkanie i " do babci mam jechać ;(" napisalem ok to.nic.najwyzej kiedys jak bedziesz miala.ochotę.. odpisala " ok
Czyli lecimy i szukamy dalej
Przynajmniej wiesz ze nie ma co liczyc na nia 
Ale nie rozumiem. Zrobila nadzieje. Jeszcze ten buziak a potem spadaj gosciu
nawet nie wytlumaczyła .. trudno. Dobrze że tak wyszło bo specjalnie jakos mi sie nie podobala 
Ma dopiero 19 lat a jej zachowanie równe 14-latki. Poszukaj kobiety w Twoim wieku lub przynajmniej ogarniętej.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Tak będę musial zrobic jak mówisz. Nie mniej sama kiedyś przyleci. Napisze cokolwiek by tylko sprawdzic z ciekawości. Wtedy ja nie odpisze. Co nie zmienia faktu ze zachowala sie nie ladnie i bez szacunku