nie chce sie calowac.!

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ala_a
Jestem tu nowa :)

nie chce sie calowac.!

Post autor: Ala_a »

hej dziewczyny

juz dawno sie zbieram zeby to napisac bo potrzebuje kilku rad co robic..

jestem juz (jak wiecie pewnie) 3lata po slubie.
chodzi mi o calowanie...
kiedys z mezem calowalismy sie normalnie w wolnej chwili itp., ale nawet nie wiem kiedy wszystko sie skonczylo :( od dluzszego czasu nie chce sie ze mna calowac.rozmawialam z nim na ten temat i twierdzi ze nie ma takiej potrzeby i nie bardzo to lubi a ja UWIELBIAM.!!! przykro mi ... caluje mnie tylko przy seksie...ale to tez najkrócej jak moze... nie wiem co sie dzieje nie wiem co robic...tak bardzo mi tego brakuje. mialam kiedys faceta z ktorym bylam 3lata i moglismy calowac sie kilka razy dziennie po kilka miniut..no bylo wspaniale mozna powspominac. moj maz przede mna nigdy nie calowal zadnej kobiety (bylam pierwsza i to ja go nauczylam calowac)
w czym tkwi problem...doradzcie co robic bo brakuje mi tego cholernie.!!!
oppsboo
Miła Kobietka

Re: nie chce sie calowac.!

Post autor: oppsboo »

Niestety wyglada na to ze twoj maz sie juz na tyle.przyzwyczail ze nie uwaza ze musi sie starac tak bardzo,a calowanie mu sie znudzilo. Mam taki pomysl, powiedz mu ze przed sexem potrzebujesz gry wstepnej wlasnie takiej ze musicie sie calowac az do osiagniecia maksymalnego podniecenia. I uswiadom go ze bez calowania nie bedzie tez kochania :) facetow trzeba czasami przymusic :D powodzenia
pomcia

Post autor: pomcia »

Przyzwyczajenie, lenistwo - te dwa uczucia, emocje zabijają dynamikę związku. Porozmawiajcie szczerze, wymuszenie na drugiej osobie czegoś nie przyniesie Tobie radości. Będziesz czuła, że robi to z przymusu.
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Zachedz go jakos usiadz mu na kolanach zacznij sie miziac calowac po szyli policzkach ustach. Zrob cos czego dotad nie robilas. Rozmowa to tu nic nie da. Gdy go pocalujesz i bedzie zdziwiony i cos bedzie mowil to sie tym nie przejmoj rob to na co masz ochote. A gdy sie wkurzy i kaze ci przestac to cos musi byc nie tak.
Natalia Sabała
Miła Kobietka

Post autor: Natalia Sabała »

Ala_a pisze:hej dziewczyny

juz dawno sie zbieram zeby to napisac bo potrzebuje kilku rad co robic..

jestem juz (jak wiecie pewnie) 3lata po slubie.
chodzi mi o calowanie...
kiedys z mezem calowalismy sie normalnie w wolnej chwili itp., ale nawet nie wiem kiedy wszystko sie skonczylo :( od dluzszego czasu nie chce sie ze mna calowac.rozmawialam z nim na ten temat i twierdzi ze nie ma takiej potrzeby i nie bardzo to lubi a ja UWIELBIAM.!!! przykro mi ... caluje mnie tylko przy seksie...ale to tez najkrócej jak moze... nie wiem co sie dzieje nie wiem co robic...tak bardzo mi tego brakuje. mialam kiedys faceta z ktorym bylam 3lata i moglismy calowac sie kilka razy dziennie po kilka miniut..no bylo wspaniale mozna powspominac. moj maz przede mna nigdy nie calowal zadnej kobiety (bylam pierwsza i to ja go nauczylam calowac)
w czym tkwi problem...doradzcie co robic bo brakuje mi tego cholernie.!!!
Znajdź sobie kochanka. Najprawdopodobniej twój mąż już to zrobił, jest z tobą przez wzgląd na dzieci. Jest mu wygodnie w takiej sytuacji, nie dość że ma kobietę która go pociąga seksualnie (mówię o kochance), jednocześnie ma żonę która go opierze, uprasuje itp.
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Awatar użytkownika
Kostek
Miła Kobietka

Post autor: Kostek »

Zanim zaczniesz szukać kochanka - hmm jak to powiedział mój znajomy, o złych rzeczach mówi się prosto z mostu - może Ci z buźki delikatnie zanosi czymś? My tego nie czujemy, ale ktoś kto do nas podchodzi już tak ;)

Inna sprawa, jeżeli on mówi, że to nie jest potrzebne, to jak mu przyjdzie ochota na sex, zaciśnij uda i powiedz mu to już nie jest potrzebne.

Porozmawiaj z nim, ale nie, że dlaczego nie chce się całować, ale tak, że powiesz mu jak to dla Ciebie jest ważne ;)
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
Awatar użytkownika
ZielonyLas
Jestem tu nowa :)

Post autor: ZielonyLas »

Z tego, co piszesz, wynika, że jako takie życie seksualne macie, ale dla mnie osobiście życie seksualne bez pocałunków jest dziwnie płytkie, więc rozumiem Twój smutek.
Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z mężem i męcz go dopóty, dopóki nie poda jakiegoś konkretnego argumentu, gdyż to że "nie bardzo potrzebuje" jest trudne do uwierzenia. Przecież kiedyś było normalnie.
Spytaj go, dlaczego mu się znudziło, czy już mu się nie podobasz, czy robisz coś źle... To że znalazł sobie kochankę, jest odrobinę możliwe, ale jeszcze bym nie wyciągała takich pochopnych wniosków. Poza tym, zamiast szukać w rewanżu kochanka, jak to napisała koleżanka wyżej, lepiej po prostu się rozstać - mniej będziesz cierpieć. No ale to już ekstremalna sytuacja. Najpierw poważna, szczera i otwarta rozmowa.
Powiedz mu też, jakie to dla Ciebie jest ważne. Jeśli Cię kocha, powinien się przemóc i zacząć znowu Cię całować. Nie wydaje mi się, by to było dla niego jakieś wielkie poświęcenie, a jaką radość by Tobie sprawił!
Ciepłe, kolorowe i wygodne ubranka dla psa [link usuniety] i kota nie tylko sprawią, że Twój pupil będzie miał ciepło, ale i będzie wyglądał wyjątkowo.
ODPOWIEDZ