kobiety co sądzie o tym. bo nie wiem co o tym myśleć
kobiety co sądzie o tym. bo nie wiem co o tym myśleć
W pracy 35 letnia kobieta ,mężatka. Ja mam 21. Raz na badaniach coś do mnie mówi i podchodzi tak blisko. Że dotykamy się swoimi biodrami cały czas.. tak od boku celowo. zawsze mogła stanąć w okolicy jednego metra odemnie.. Ostatnio też siedziałem obok niej na kursie po między nią a taka koleżanka i pokazywała jej coś na telefonie i oparła o mnie swoje ręce i pokazywała jej. I jak jej już pokazała to przejechała mi ręką po plecach. Ostatnio też tak blisko podeszła i dotknęła mnie swoim ciałem o moje bo pytała czy wracam autem do domu, podeszła i mnie tak jak by biodrem uderzyła specjalnie i trzymała tak z 10 sek. I jak z drugiej zmiany szliśmy do szatni to mówi że bardzo fajny chłopak ten Damian że robotny. A po chwili że nie tak fajny jak Ja. nie wiem, ale wydaje mi się ,że zawsze mogła stanąć dalej odemnie i mnie nie dotykać. Wczoraj na śniadaniu powiedziała przy wszystkich ' jaki on fajny jest, taki pocieszny'. Oczywiście się zawstydzilem
Re: kobiety co sądzie o tym. bo nie wiem co o tym myśleć
O czymś takim jak flirt słyszałeś? 
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
słyszałem słyszałem, po prostu taki styl bycia ma.
To dosc czesto spotykane zachowanie wielu kobietek spragnionych czasami
wrecz niezobowiazujacych kontaktow z mlodszymi facetami.
Wlasnie owe flirciarskie odzywki i przypadkowe niby dotykania o tym moga swiadczyc.
Od Ciebie zalezy, jak zareagujesz i czy pozwalac bedziesz na dalsze rozwijanie sie tej watpliwej dla Ciebie przyjemnosci.
Znasz realia i z pewnoscia poradzisz sobie, bo dzidziusiem juz nie jestes.
Wlasnie owe flirciarskie odzywki i przypadkowe niby dotykania o tym moga swiadczyc.
Od Ciebie zalezy, jak zareagujesz i czy pozwalac bedziesz na dalsze rozwijanie sie tej watpliwej dla Ciebie przyjemnosci.
Znasz realia i z pewnoscia poradzisz sobie, bo dzidziusiem juz nie jestes.
- kusicielka
- Extra Kobietka
A niby faceci sa prości, a prostych komunikatów nie kumająCzarna pisze:O czymś takim jak flirt słyszałeś?
Ale się uśmiałam
21 lat i pisać po polsku nie umie 
aluglobal.eu
Nie ma sensu kontynuować filrtów w pracy. To zaburza Wasz profesjonalizm.
np teraz już nic nie robi. jak pracowałem przez dwa dni z nią w patrze to przez 7,5 godziny miała minę jak by straciła milion złotych. natomiast jak skończyliśmy pracę to rozkwitnęła od ucha do ucha.
czy ja wiem. ten damian cos tam ostatnio powiedział, to powiedziała jaki on fajowy i go pacła w ramię.
kobieta po prostu taki styl bycia ma.
chciałem poznać opinię kobiet. bo pytałem na wielu forach i każdy co innego pisał ze " ma mnie na dzieciaka i sobie podśmiechujki robi ze mnie, ze chce seksu, ze lubi poflirtować, ze ma taki styl bycia " itp .
czy ja wiem. ten damian cos tam ostatnio powiedział, to powiedziała jaki on fajowy i go pacła w ramię.
kobieta po prostu taki styl bycia ma.
chciałem poznać opinię kobiet. bo pytałem na wielu forach i każdy co innego pisał ze " ma mnie na dzieciaka i sobie podśmiechujki robi ze mnie, ze chce seksu, ze lubi poflirtować, ze ma taki styl bycia " itp .
Nie lepiej byłoby zapytać ''Czy pani się ze mnie śmieje czy może podrywa''?
Zawsze coś takiego można później obrócić w żart jeśli nie spodoba jej się pytanie. W tedy prawdy dowiesz się, bo my tutaj możemy gdybać a żadna z nas w jej głowie nie siedzi.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Jesteśmy na "ty".
A już sam nie wiem co o tym wszystkim sądzić
Przez moja głowę przechodzą już różne myśli chociaż by takie jak ' złapać ją za tyłek'
Z łapaniem za tyłek trzeba uważać... 
Nie każda kobieta to lubi a tym bardziej gdy robi to obcy facet.
Nie każda kobieta to lubi a tym bardziej gdy robi to obcy facet.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
wiem, wiem.
ale juz sam nie wiem co mam o tym wszystkim sądzić, mam jedną wielką pustkę w głowie.
może sobie coś ubzdurałem, ale nie wiem po co ona to robi
ale juz sam nie wiem co mam o tym wszystkim sądzić, mam jedną wielką pustkę w głowie.
może sobie coś ubzdurałem, ale nie wiem po co ona to robi
Jeśli ma taki styl bycia, to by oznaczało, że nie jest to nawet flirt z jej strony.
Nie znam jej i nie mnie ją oceniać. Jeśli Cię faktycznie podrywa, to w końcu zaczniesz zauważać śmielsze gesty. Tak mi się wydaje...
Nie znam jej i nie mnie ją oceniać. Jeśli Cię faktycznie podrywa, to w końcu zaczniesz zauważać śmielsze gesty. Tak mi się wydaje...
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
ona to robi by poczuć się lepiej albo ma taki styl bycia. Jest mężatką w c***owej robocie. Jest znudzona. Podpuszczanie mniee to rozrywka. czuje się dowartościowana
jak by coś chciała to działała by dyskretnie, a nie gadała jakiś rzeczy przy koleżankach, wtedy to jest podpucha.
Albo ma taki styl bycia
jak by coś chciała to działała by dyskretnie, a nie gadała jakiś rzeczy przy koleżankach, wtedy to jest podpucha.
Albo ma taki styl bycia
Ostatnio zmieniony ndz mar 15, 2015 9:04 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łaczenie postów
Powód: łaczenie postów
Więc sam po części wiesz jak jest z jej strony.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Mysle, ze to jednak problem tkwi w Tobie, bo gdybys dokladnie przeczytal nasze forumowe spostrzezenia i je przeanalizowal , toIsco21 pisze:Jesteśmy na "ty".
z pewnoscia wiedzialbys jak zareagowac i sie zachowac w takich wieloznacznych babskich umizgach.
Wiec nie narzekaj, tylko rusz glowa i zmus szare komorki do myslenia.
.
Bo pytałem na wielu forach i pisali mi że bawi się mną może lekko uwodzi . Że starsze tak mają że lubią czuć się atrakcyjne. I że jeśli by chciała fiku miku że mną to zostalbym szybciej ' przeleciany' niż by mi się wydawało.
Że się pesze i ona to wykorzystuje by odbudować swoją atrakcyjnosc .
Że się pesze i ona to wykorzystuje by odbudować swoją atrakcyjnosc .
-
malinaporzeczka
- Jestem tu nowa :)
Mnie się wydaje, ze powinieneś się zdystansować i przestać tym emocjonować.
Ponadto zastanów się czy Ty czegoś od niej chcesz, bo jak tak to umów się z nią na piwo po pracy.Po pewnym czasie języki się rozwiążą
i się dowiesz o co jej chodzi.
A jak nie jesteś zainteresowany, to przestań się zastanawiać i skup się na pracy
Ponadto zastanów się czy Ty czegoś od niej chcesz, bo jak tak to umów się z nią na piwo po pracy.Po pewnym czasie języki się rozwiążą
i się dowiesz o co jej chodzi.
A jak nie jesteś zainteresowany, to przestań się zastanawiać i skup się na pracy
Trafione w samo sedno.malinaporzeczka pisze: A jak nie jesteś zainteresowany, to przestań się zastanawiać i skup się na pracy
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Łatwo się mówi.zapros ją na piwo. Kurde bo z jednej strony chcialbym i bardzo mi się podoba z drugiej coś mnie powstrzymuje. Pewnie strach przed porażka. zauroczylem się .
Ale czyż nie jest tak. Jeśli dojrzała kobieta chciałaby cos z młodym to nie bawiła by się w podchody tylko odrazu brała co chciala , ale mogę się mylić
Ale czyż nie jest tak. Jeśli dojrzała kobieta chciałaby cos z młodym to nie bawiła by się w podchody tylko odrazu brała co chciala , ale mogę się mylić
Ależ skoro ona się Tobie podoba i coś by chciał pokręcić, to odpowiadaj na jej zaczepki w ten sam sposób. Będzie wesoło i może dojdzie do czegoś 
I see a red door and I want it painted black
-
malinaporzeczka
- Jestem tu nowa :)
Dzisiaj jak stałem, przeszła obok mnie i się otarła o mnie. Mając dużo miejsca. I teraz już nie wiem. Czy przypadkiem czy celowo. Nie gadalismy