kobiety co sądzie o tym. bo nie wiem co o tym myśleć
Re: kobiety co sądzie o tym. bo nie wiem co o tym myśleć
Widze ze ona Ci sie podoba ...poprostu jesli tak jest to powiedz jej co na rzeczy i juz a nie piszesz wkółko i to samo ze ona się o Ciebie ociera .Zachowujecie sie jak ryby co maja tarcie....jestes facetem powiedz jej prosto z postu co o tym myslisz i tyle a nie sie czaisz z boku.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
no bo wątpię ,żeby kobieta się tak od tak otarła o faceta mając w zanadrzu 10 metrów wolnej przestrzeni. kobiety chyba nie ocierają sie nie specjalnie.
nie nie powiem jej. po prostu intryguje mnie to.
nie nie powiem jej. po prostu intryguje mnie to.
Jeśli chcą uwodzić, to potrafią się dobrze połasić. 
Tak poważnie, to dlaczego jej nigdzie nie zaprosisz? Już padł pomysł z wyjściem po pracy na przysłowie piwo czy drinka. Dzieki temu będziesz mógł bliżej ją poznać i rozwieją się Twoje wątpliwości. Przełam się, nic na tym nie stracisz.
Tak poważnie, to dlaczego jej nigdzie nie zaprosisz? Już padł pomysł z wyjściem po pracy na przysłowie piwo czy drinka. Dzieki temu będziesz mógł bliżej ją poznać i rozwieją się Twoje wątpliwości. Przełam się, nic na tym nie stracisz.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Bo nie wiem czy ona chce.
Jakoś mi tak dziwnie i trudno mi sobie wyobrazić by dzieciata mezatka coś odemnie chciala . Wiem dziwny jestem
Jakoś mi tak dziwnie i trudno mi sobie wyobrazić by dzieciata mezatka coś odemnie chciala . Wiem dziwny jestem
Chłopie, jaki Ty niezdecydowany jesteś. Zamiast pograć z kobietą w jej grę, skoro Ci się ona podoba (w sensie kobieta), to wolisz się zastanawiać na forum, o co jej może chodzić. A skąd masz niby wiedzieć czy ona będzie chciała z Tobą się umówić, jeśli nie zapytasz? Trafiła Ci się koleżanka flirciara, a Ty rozkminiasz, dlaczego się ona o Ciebie otarła
Zamiast też się otrzeć 
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Zapomniałam, że jest mężatką... 
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
No wiem że jak na się o mnie otrze to też mam tak zrobić. Tylko że nie bardzo jest jak. Teraz mamy inne zmiany.
No tak jest mężatką.
No tak jest mężatką.