Hej dziewczynki! Chcę Wam dzisiaj pokazać coś co mnie absolutnie i totalnie zaszokowało!
Umieram z niecierpliwości by przeczytać Wasze komentarze na temat tych stylizacji! Co o nich sądzicie?
no niestety niektóre kobiety w ogóle nie maja gusty, ja czasami pękam ze śmiechu jakie rzeczy ludzie sprzedają w sieci, zobaczcie sobie to:
normalnie śmiech na sali
Ostatnio zmieniony ndz sie 25, 2013 1:11 pm przez 456, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:Proszę używać opcji [img] do wklejania zdjeć
Nie trzeba sięgać aż do Kristen Stewart - wystarczy rozejrzeć się po polskich ulicach Jak kogoś interesuje tematyka kiczu i ślepego podążania za (pseudo) trendami - na Wysokich Obcasach jest ciekawy wywiad z autorką bloga "Faszyn from Raszyn", która obserwuje to zjawisko.
www.kuferart.pl Galeria Artystyczna - w dodatku mamy fantazję...
W showbiznesie to już mnie ŻADNA Stylizacja nie zadziwi. Kup kasy mają i in się w pupach przewraca bo nie wiedzą sami na co ją wydać;-)
Ostatnio się uśmiałam z jednej dziewczyny, która była w dlaczego ja
- czapka w paski
- sweterek w kropki
- czerwone spodnie w kratę
ISTNY FOLKLOR!
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Może to specjalnie - ironiczne ubranie Ja ostatnio zauważyłam nawet, że faceci zaczęli podążać za trendami, niestety - często z opłakanymi skutkami. Może w sklepach powinni drukować broszury jak dobierać ubrania
Ta dziewczyna wygląda w wielu stylizacjach kiepsko, bo po prostu nie umie ich zaprezentować. Stoi zgarbiona ze skwaszoną miną i nawet w najpiękniejszej sukni wyglądałaby średnio.
nie wszystkie sukienki są takie złe, ale szczerze trzeba przyznać, że niektóre fatalnie się prezentują i ją postarzają w dodatku. Taka młoda kobieta, a tak się postarza sama... :/ i jeszcze zawsze ta sama mina. nie lubie tego w niej
O dietach, zdrowym jedzeniu i odchudzaniu: www.dbajoswojalinie.pl
Aktorzy nie wiedzą się już w co ubierać i najlepiej by skracali swoje kreacje do minimum, aczkolwiek nie w tym rzecz. Warto będzie odwiedzić chodziaż by h&ma czy 4lejdi.pl i znajdzie się w tych sklepach odpowiednie dla normalnego człowieka ubrania, a nie same katastrofy modowe i worki na ziemniaki.
Rzecz gustu i wyczucia piękna. Każda z nas może, i w sumie ma je inne. Kiczowate połączenia, które się ze sobą gryzą są dla mnie okropne. Nie ma chyba nic gorszego, jak kobieta ubrana w zbyt małe ubranie, które ulewa jej ciałka, bądź dobór kolorów, które powodują porażenie gałek ocznych. Jeżeli ktoś widzi to co chce, to tak się to kończy. Nie każdy każdemu musi się podobać, a najważniejsze jest chyba to, żeby każda z nas się czuła dobrze w tym, co ma na sobie. (; Czasami dla własnego dobra, jesteśmy zmuszone do odwrócenia głowy, ale przecież to żaden wysiłek.
Każdy ma swój styl ubierania , lustro tutaj nic nie pomoże, każda ma swoje spojrzenie na siebie , nawet styliści naszych celebrytów ubierają porażająco . Taki jest ten świat .
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...
Zgadzam się,ale warto mieć też odrobinę dystansu i takiego chłodnego,realnego spojrzenia swój styl,to moim zdaniem jest bardzo ważną kwestią. Oczywiście zakładajmy to w czym czujemy się wygodnie,w czym jest nam dobrze.
no kazdy w swoim zyciu zaliczyl jakies modowe wtopy ale zeby jako dorosla osoba cos takiego ubierac przeciez ta cala gwiazdka jakies bajki o wampirach ma pewnie styliste chyba slabo placi
To prawda, moją uwagę bardziej od sukienki przykuła jej postawa. Pierwsze stylizacja nie jest wcale taka najgorsza, ale jej postawa, to że jest zgarbiona, przesądza.