Ładna biżuteria nie droga

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
miki789
Jestem tu nowa :)

Ładna biżuteria nie droga

Post autor: miki789 »

Gdzie kupić nie drogą i ładną biżuterie ?
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Re: Ładna biżuteria nie droga

Post autor: BlackWolf »

W sklepie. ;)
Zależy co Cię interesuje. Ja zamawiam z allegro. Minusem zakupów przez internet jest, że nie można zobaczyć produktu jak on wygląda w rzeczywistości. Zdjęcia często są wyretuszowane.
Srebrno czy złoto chyba najlepiej jest kupić w drogerii. Przynajmniej wiesz, że nikt nie wciśnie Ci bubla.
Polecam też Rossman. Ceny nie są kosmiczne i można coś znaleźć ciekawego.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
edytaszczyrk

Post autor: edytaszczyrk »

Przyjaciółce na prezent wypatrzyłam śliczny naszyjnik z żabką na księżycu :)) Pomysłowy projekt i co najważniejsze – spodobało się. Dokładnie to jest ten naszyjnik SPAM. Niedrogi ale efektowny jakby był wart kilkaset zł.
Ostatnio zmieniony wt maja 14, 2019 5:23 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

Upp! :)
aneczkaa

Post autor: aneczkaa »

Ja zawsze kupowałam biżuterię w Yes, mają często fajne promocje. Od jakiegoś czasu po przejrzeniu szkatułki zobaczyłam, że mam pełno naszyjników i pierścionków, których już nie noszę i zanoszę je na skup złota w Warszawie jest sporo takich punktów i po prostu za gotówkę kupuje nowe rzeczy ;) Polecam taki patent dla przechowywaczek biżuterii.
Awatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka

Post autor: personifa »

wszedzie jest tego na peczki.. czy to w sklepach interenetowych, czy normalnych
magdaa24

Post autor: magdaa24 »

Ja kupuję biżuterię z Otien com i bardzo sobie chwalę :) mają śliczne bransoletki i kobiece zegarki, mam 2 modele z tego sklepu już bardzo długo i jakościowo i wyglądowo jestem zachwycona :)
Awatar użytkownika
alicja.m
Miła Kobietka

Post autor: alicja.m »

Na Allegro chyba jest największy wybór, ale musisz uważać na sprzedawców. Najlepiej kupować z oficjalnych sklepów z samymi pozytywnymi opiniami.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
Angelaaa

Post autor: Angelaaa »

zależy jakiej szukasz, czy srebro, złoto, stal chirirgiczna.. ze srebra to yes ma spoko ceny
sylwiao

Post autor: sylwiao »

To zależy czy ma to być bizuteria srebrna, złota czy może posrebrzana lub pozłacana. Jeśli te drugie, to czasami kupię coś w Avon. Praktycznie w każdym nowym katalogu avon do wyboru jest jakaś nowa biżuteria. Ceny też nie są zbyt wysokie. Jeśli nie zależy Ci na prawdziwym złocie, to może też być pozłacana biżuteria ze stali szlachetnej czy chirurgicznej, która dostaniesz np. w Apart. Jeśli chodzi o złotą biżuterię lub wysadzaną kamieniami szlachetnym, to warto wybierać tylko zaufane sklepy i zaufanych sprzedawców. Cena nie powinna być decydującym czynnikiem warunkującym zakup. Owszem, cena jest istotna, ale jeśli nie znasz się na tym, to łatwo możesz zostać oszukana. Do tego warto zaznaczyć, że pojawiają się w sieci fałszywe sklepy, które np. Pandorę oferują po znacznie niższych cenach. Kupując w takim sklepie ryzykuje się większe pieniądze, bo może dojść do wyłudzenia danych do naszego konta bankowego.
mirinda67
Miła Kobietka

Post autor: mirinda67 »

Ja kupuję sobie biżuterię ze stali chirurgicznej i przynajmniej nie schodzi z niej kolor, co jest niestety zauważalne w pozłacanych produktach nawet najlepszych marek. Kupuję biżuterię na Elori, niedrogo a przy tym na prawdę ładne, modne wzory.
Awatar użytkownika
mosciski.griffin

Post autor: mosciski.griffin »

Biżuteria srebrna wcale nie jest droga. Warto kupować biżuterię tego typu na promocji, dzięki czemu można oszczędzić bardzo dużo pieniędzy. Pozdrawiam! :D
biżuteria srebrna
mirinda67
Miła Kobietka

Post autor: mirinda67 »

Ładna i niedroga biżuteria - pierwsze co pomyślałam to Elori Jewellery. Znacie ten sklep? Sprzedają biżuterię ze stali chirurgicznej. Mam od kilka rzeczy i bardzo mi się podobają, ładne i eleganckie.
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Bardzo ładną i przede wszystkim niedrogą biżuterię kupuję w sklepie https://edibazzar.pl/ Do wyboru jest tam całkiem sporo, więc myślę, że komuś coś na pewno do gustu przypadnie. Ja bardzo lubię kolczyki z tego sklepu, są one naprawdę solidnie wykonane i mają lepszą jakość niż nie jedna biżuteria od jubilera.
kornelka

Post autor: kornelka »

Ja polecam popatrzeć w sklepie byDziubeka
kornelka

Post autor: kornelka »

a jeśli chodzi o handmade, to inna słodycz - mają piękne chokery
karolina55

Post autor: karolina55 »

Najlepiej w sklepie, bo zobaczy na żywo jest zawsze najlepiej przymierzyć zobaczyć co bardziej psuje.
Fajna biżuteria z kolekcji Zoya, mnóstwo bardzo modnych zestawów i nie tylko.
Możesz znaleźć jaw sklepach Briju. Mam kilka rzeczy od nich i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
espanka
Fajna Kobietka

Post autor: espanka »

piękne są te propozycje
Ela1987Wroclaw

Post autor: Ela1987Wroclaw »

Gdy szukasz ładnej biżuterii po przystępnych cenach, warto zwrócić uwagę na sklepy internetowe, które oferują szeroki wybór stylowych i niedrogich akcesoriów. Można znaleźć wiele platform, takich jak Etsy czy AliExpress, gdzie sprzedawcy z różnych części świata oferują unikalne i przystępne cenowo biżuterię. Warto również odwiedzić lokalne targi, bazary lub sklepy z biżuterią hand-made, gdzie można znaleźć oryginalne i niedrogie wyroby tworzone przez lokalnych projektantów.
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

możecie polecić jakieś miejsca z ładnymi kosmetykami?
Kasixx_

Post autor: Kasixx_ »

Biżuteria ze stali nierdzewnej, tania a bardzo ładna. Kupiłam zestaw naszyjnik i bransoletka i bardzo jestem zadowolona
https://dstreet.pl/bransoletki-damskie
ODPOWIEDZ