Trendy jesień 2018

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Karina
Jestem tu nowa :)

Trendy jesień 2018

Post autor: Karina »

Moje drogie jakie trendy obowiązujące tej jesieni przypadły Wam do gustu?
Ja na nowo zakochałam sie w motywach zwierzęcych no i oczywiście w długich swetrach <3
Elfik234

Re: Trendy jesień 2018

Post autor: Elfik234 »

Lubię motywy zwierzęce ale również różne odcienie beżów, brązów i czekolad. Bardzo fajne swetry w oversise stylu do wąskich czarnych rurek. ;-)
https://body-mind-art.blogspot.com/
Werden

Post autor: Werden »

Tez wydaje mi się że tej jesieni będą królowały odcienie beżu , również uwielbiam te kolory, długie swetry, płaszczyki , botki :) Tak standardowo ubieram się każdej jesieni i podejrzewam że teraz też będzie coś podobnego.
modna.kasia

Post autor: modna.kasia »

Mi w tym roku najbardziej odpowiadają lekko za duże swetry w różnych odcieniach szarości. Jak ostatnio w VIVE profit był dzień na torby to udało mi się wyhaczyć 5 różnych w bardzo dobrym stanie.
Karolka
Miła Kobietka

Post autor: Karolka »

A ja pierwszy raz skusiłam się na kupno bluzki w panterkę :) Ma bardzo prosty krój, a mimo to ożywia wiele stylizacji.
Majka2312
Miła Kobietka

Post autor: Majka2312 »

Ja się chwalę moją najnowszą zdobyczą, czyli jesienną kurtką parką z netmoda. Modny fason, wygodna, i pasuje mi do wielu stylizacji. To chyba mój najbardziej udany zakup tej jesieni;)
Moni51092

Post autor: Moni51092 »

Witam Drogie Panie !
Bardzo Chciałam Panie zaprosić na swoją stronę SPAM
Znajdą Panie tam dużo ciepłych i przyjemnych swetrów (tylko i wyłącznie dobrej jakości) jak i również wiele innych wartych uwagi ubrań w dobrych cenach :)
A to wszystko zapakowane w pięknych pudełka :)
Mogę zagwarantować ,że "Nasze swetry ogrzeją Cię lepiej niż niejeden mężczyzna " :)
Służę pomocą na każdym etapie zakupu:) Jeśli nie ma wybranego rozmiaru istnieje możliwość zamówienia .
Zapraszam na SPAM
Pozdrawiam Serdecznie
Monika
Taga Shop

Proszę zapoznać się z regulaminem forum!
I zwracać uwagę w jakim dziale wstawiasz reklamę.
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2018 6:44 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ