Kobietki , pomóżcie:)
-
maleńkaaaa
- Jestem tu nowa :)
Kobietki , pomóżcie:)
Dziewczyny czytałam, że niektóre z was poznały swoich partnerów na czatach i innych portalach. Możecie jakieś portale polecić? 
Re: Kobietki , pomóżcie:)
Hej, ja nie mam w tej kwestii doświadczeń ale wiem, że moja koleżanka poznała faceta na badoo....
-
maleńkaaaa
i spotkali się ?
-
gusia12344
- Miła Kobietka
hej.ja tak jak pisalam poznalam swoja polowe na portalu sympatia..jestesmy juz ponad 4 lata,mamy 2 letniego dzidziusia.tylko przestrzegam cie bys jesli dasz takie ogloszenie to wyraznie podkresl o kogo i o co ci chodzi,bo naprawde sporo jest zbokow i facetow ktorym tylko chodzi o seks...ale oczywiscie sa tez ci co szukaja czegos normalnego.trzeba byc cierpliwym.pozdrawiam
tak spotkali się
i jest zadowolona. ale dużo tak facetów co szuka tylko przygód, seksu niektórzy wprost o tym piszą co uważam za uczciwe
poszukaj w necie jest chyba dużo portali randkowych, takich co można poznać nowych ludzi itd....
-
maleńkaaaa
fakt tam trzeba byc ostrożnym, ale cóż, poczekam, będę cierpliwa 
Dziękuję dziewczyny za pomoc :*
Dziękuję dziewczyny za pomoc :*
Ja poznałam męża na czacie, moja siostra poznała męża na czacie, moja szwagierka poznała swojego faceta na czacie:) Internet jest dla mądrych ludzi jak sie nie jest naiwnym to można poznać swojego życiowego partnera.
-
maleńkaaaa
o to widzę, że to popularny sposób poznania swej życiowej miłości