Kobieta Psychopata

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Pandaaaa
Jestem tu nowa :)

Kobieta Psychopata

Post autor: Pandaaaa »

Witam wszystkich!
Na wstepie chcialam zaznaczyc,ze posiadam w/w zaburzenie osobowosci. Z okazji pracy na studia przeszukiwalam artykuly w internecie na temat psychopatii. Natrafilam na wiele artykulow dotyczacych mezczyzn ,natomiast jest tam niewiele o kobietach. Jestem ciekawa czy jest tu wiecej pan ktore dziela ta jakze interesujaca i pomocna "chorobe" ?
no.nie.wiem

Re: Kobieta Psychopata

Post autor: no.nie.wiem »

A ja mogłabym coś więcej na temat tych zaburzeń osobowości? Że jak to, że tak powiem "działa"?
Pandaaaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Pandaaaa »

Bez wchodzenia w nudne i dlugie szczegoly glownie polega ono na braku wyzszych emocji. Mowiac to mam na mysli brak mozliwosci odczucia radosci, milosci, sympatii, wspulczucia i wiele innych ktore znam tylko z definicji. Oczywiscie jest jeszcze o wiele wiecej innych rzeczy, ale mysle ze masz juz mniej wiecej zarys.
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

Pandaaaa pisze:Bez wchodzenia w nudne i dlugie szczegoly glownie polega ono na braku wyzszych emocji. Mowiac to mam na mysli brak mozliwosci odczucia radosci, milosci, sympatii, wspulczucia i wiele innych ktore znam tylko z definicji. Oczywiscie jest jeszcze o wiele wiecej innych rzeczy, ale mysle ze masz juz mniej wiecej zarys.
Widzę że tobie brakuję mężczyzny, też tak miałam do czasu poznania mojego narzeczonego ;)

Obrazek
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=27508356
ODPOWIEDZ