Utrata przytomności
-
margaret18
- Miła Kobietka
Utrata przytomności
Cześć , dzisiaj stalo sie coś dziwnego, mój brat schylając sie odrobninę zeby coś zrobic stracił przytomnośc, dosłownie na kilkadziesiąt sekund, mówi że tego nei pamięta, ocknął się i pytał co się stało. Bezwładnie poleciał na ścianę i miał odruch jakby się trzęsł, nie jesteśmy w Polsce. Bardzo się wystraszylam.. Nie wiem co mam robić, mówi że to mu się zdarzyło wcześniej kilka razy.
Re: Utrata przytomności
Szczerze mowiac, to jest niepokojacy objaw jakis dolegliwosci lub niedyspozycji organizmu.
Moze warto nie szukac przyczyn takich omdlen na wlasna reke , lecz powinno sie skorzystac z konsultacji
medyka .
Innej opcji po prostu nie widze.
Skoro takie omdlenia juz byly w przeszlosci i to kilkakrotnie , to juz jest glosny sygnal organizmu , ze cos jest nie
tak ze zdrowiem.
Po prostu nalezaloby natychmiast sie przebadac .
A wtedy z pewnoscia przyczyna sie szybko znajdzie.
Moze warto nie szukac przyczyn takich omdlen na wlasna reke , lecz powinno sie skorzystac z konsultacji
medyka .
Innej opcji po prostu nie widze.
Skoro takie omdlenia juz byly w przeszlosci i to kilkakrotnie , to juz jest glosny sygnal organizmu , ze cos jest nie
tak ze zdrowiem.
Po prostu nalezaloby natychmiast sie przebadac .
A wtedy z pewnoscia przyczyna sie szybko znajdzie.
Zrób tak, jak mówi Astra!
Do lekarza i to jak najszybciej!!!
Takich objawów nie wolno lekceważyć!!!
Do lekarza i to jak najszybciej!!!
Takich objawów nie wolno lekceważyć!!!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
wyglada na to, że ma problemy z cisnieniem. Do lekarza. Może być także jakiś wirus, któy odpowiada za ból głowy i depresje itp. Do lekarza