Podolog Rzeszów
Podolog Rzeszów
Szukam dobrego podologa z Rzeszowa. Polecono mi Instytut Podologiczny, znacie? Proszę o szczerze opinie czy warto!
Re: Podolog Rzeszów
Hej,
Chodziłam tam i bardzo polecam. Super podejście specjalistów i co najważniejsze efekty widoczne z wizyty na wizytę. Ja chodziłam tam ze schorzeniami płytki paznokcia i udało się doprowadzić je do lepszego stanu. Jakbym miała kogoś polecać to tylko tą placówkę
Chodziłam tam i bardzo polecam. Super podejście specjalistów i co najważniejsze efekty widoczne z wizyty na wizytę. Ja chodziłam tam ze schorzeniami płytki paznokcia i udało się doprowadzić je do lepszego stanu. Jakbym miała kogoś polecać to tylko tą placówkę
Ja chodziłam do Instytutu Podologicznego w Rzeszowie oraz moja mama też. Obie leczymy się w związku z haluksami. U nas to rodzinne niestety. Mamy specjalne ortezy zlecone przez Pana Piotra Bielawskiego. Ja już czuję ulgę i poprawę. Chcę uniknąć zabiegu, ale jeśli będzie konieczny to się poddam. Zdaje się na wiedzę Pana Piotra bo ma olbrzymią wiedzę i bardzo dobre opinie u nas w Rzeszowie to najlepszy podolog.
Jeśli potrzebujesz porady lub pomocy lekarza od stóp, możesz po prostu szukać w Internecie, aby znaleźć najlepszą klinikę. Ponadto, aby uzyskać pełną gamę produktów do pielęgnacji stóp i zabiegów to tutaj hurtownia podologiczna doskonale się sprawdzi