Kobiecy wąsik-jak sobie z nim radzić ?
Re: Kobiecy wąsik-jak sobie z nim radzić ?
Latem nie należy stosować lasera! To zabójstwo... lepiej postawić na wosk, a z laserem poczekać do zimy, ale wtedy też należy pamiętać o kremach z filtrem.
ja chodzę na depilacje laserową. Mniej bolesna no i długotrwałe efekty niż penseta
Relaks dla kobiety: http://bialylotos.opole.pl
- ScarletLukia
- Miła Kobietka
Ja na wąsik mam zawsze tą samą sprawdzoną metodę wosk albo krem do depilacji....
nie widzę żadnego innego sensownego sposobu na pozbycie się go oczywiście poza laserową zabawą ale to dla mnie za droga zabawa
Ja od paru miesięcy stosuje wosk w plastrach i wcale nie boli aż tak mocno jak myślałam 
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Wosk.
Czy po depilacji kremem włoski nie stają się bardziej widoczne?
Czy po depilacji kremem włoski nie stają się bardziej widoczne?
Fema nie. Krem oslabia wlosy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jest jakiś sposób by przedłużyć działanie wosku?
Działanie wosku przedłuża metoda epilfree. Jeśli chodzi o twarz, to są zestawy do samodzielnej depilacji w domu. Nazywa się to EpilClear. 
Co to za cudo? Jak działa?Demeter pisze:Nazywa się to EpilClear.
Również polecam Epilclear
tez mam w domu. W zestawie jest pęseta i serum do wmasowania w skórę. Najpierw usuwasz włoski a potem działasz z serum.Przez pierwsze dwa dni powtarzasz czynność. A potem w miare potrzeb 
Jak długo się utrzymuje efekt? No i ile kosztuje?
Na długo wystarczy opakowanie?
Ja robie wąsik u kosmetyczki przy okazji pazurów.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
http://www.healthybeauty.pl/blog
Ja wyrywałam jakiś czas ale chodzenie przez cały dzień z czerwoną buzią nie bardzo mi odpowaidało
Poczytałam trochę fora i poszłam na depilacje laserową i po kilku sesjach wąsika już nie było. Moja mama całe życie walczy z wąsikiem i gonię ją włąsnie na zabieg bo patrząc w przyszłość to taka depilacja się dużo bardziej opłaca niż wyrywanie włosków do końca życia 
Ostatnio zmieniony czw mar 02, 2017 10:45 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Efekt stopniowo jest nazwijmy to co raz trwalszy, bo serum zapobiega odrastaniu włosków. Zestaw kosztuje 399 zł i wystarcza na 80-90 aplikacji.Hadassa pisze:Jak długo się utrzymuje efekt? No i ile kosztuje?
Laserowe usuwania owłosienia daje najlepsze efekty, polecam serdecznie. Spokój na lata...
Ocena bezpieczeństwa kosmetyku: http://www.cosmetosafe.pl/
Ale laser nie jest dla wszystkich
dla kogos z wrazliwą skórą odpada przeciez. A epilclear jest dla kazdego tak naprawde.
Demeter to na długo starczy trzeba przyznać.. jeszcze jak efekt ma się utrwalać to całkiem spoko.
Bejli, no właśnie chodzi by utrwalić, wosk jednak co 3 tygodnie trzeba powtarzać
Bejli, no właśnie chodzi by utrwalić, wosk jednak co 3 tygodnie trzeba powtarzać
Jak dla mnie najlepszy jest laser. Wąsik to mały kawałek ciała, więc koszt nie będzie wielki, a przynajmniej raz na zawsze pozbędziesz się problemu. No i nie będziesz musiała zadawać sobie ból woskiem i tym podobnymi.
-
a_gatka
No niekoniecznie raz na zawsze.
Mojej siostrze laser pomógł na raptem 3 miesiące. U mnie to w ogóle odpada, więc cieszę się, że są jakieś inne niż laser opcje.
-
a_gatka
A nie wiem czy dziewczyny gdzieś nie wspominały już o tym. Jest taki preparat do wcierania po depilacji mechanicznej - epilclear. Działa podobnie jak epilfree z tą różnicą, że to jest dedykowane do twarzy i można sobie robić samemu w domu
To już o tym czytałam. Kurczę jak takie dobre to bym może spróbowała. Albo mamie dam najpierw na przetestowanie 
Hahah dlaczego mamie?
nie ma sie czego bac, sama testowałam i test zdany na 6
Dobrze, że mozna kupić na stronie albo stacjonarnie. Dostepne od reki.
@Hadassa robisz sobie z mamy królika doświadczalnego?
A tak serio to my już tą metodę przerobiłyśmy, Epilclear działa. Jak wyrwiesz dokładnie z cebulkami to masz spokój na długo.
A tak serio to my już tą metodę przerobiłyśmy, Epilclear działa. Jak wyrwiesz dokładnie z cebulkami to masz spokój na długo.