chłodzące żele do stóp

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
gohusia

chłodzące żele do stóp

Post autor: gohusia »

Stosujecie takiego typu żele do stóp? latem dla mnie to super sposób na relaks i odpoczynek dla zmęczonych nóg. mam taki żel obecnie z Evree dokładnie relaksująco-nawilżający i naprawdę jest niczego sobie.
pomcia

Re: chłodzące żele do stóp

Post autor: pomcia »

Czasem. Właściwie teraz muszę kupić coś chłodzącego bo przy tak wysokich temperaturach bardzo szybko stopy i nogi się męczą i puchną.
gohusia

Oj tragedia, przy upałach taki żel położony wieczorem na nogi daje niesamowitą ulgę.
jakie macie sprawdzone kosmetyki do stóp?
aneta23
Jestem tu nowa :)

Post autor: aneta23 »

Ja jestem zwolenniczką kosmetyków z Avonu. Jakiś czas temu zaopatrzyłam się w chłodzący sprey z tej firmy. I akurat trafiłam na mój ulubiony zapach wiśniowy :) Sprey daje przyjemne uczucie chłodu i odświeża stopy. Podsyłam link do artykuły o produkcie, gdyby ktoś był zainteresowany :) .......

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
pomcia

Post autor: pomcia »

Nie mam cud żelu, czasem chłodzę zwykły apteczny żel z kasztanowcem np. FlosLek i nakładam na łydki i stopy. Ale prawdziwa ulga to moczenie stóp w chłodnej wodzie z odrobiną soli, ja najchętniej dodaję szałwię bo odświeża. Nawet się nie orientuję czy są specjalne spraye chłodzące do stóp. Są?
gohusia

Wiem, że jakiś czas temu były jakieś spraye ale wydaje mi się, że to na krótką metę. jak ja połozyłam sobie żel z Evree to uczucie świeżości był naprawdę długo a i fajne było to że stopy się nie kleiły, były miłe w dotyku.
sialala

Post autor: sialala »

Evree mi sie podoba bo nie zostawia takiej śliskeij warstwy na skórze, nie lubie tego w przypadku dłoni ale jeżeli chodzi o stopy to zdzierżyć zupełnie nie jestem w stanie 8-) także bardzo zadowolona jestem z odkrycia :)
gohusia

A lubicie to uczucie chłodzenia? delikatnego zimna?
sialala

Post autor: sialala »

Uwielbiam :D a działa na mnie wbrew pozorom bardziej pobudzająco niż relaksująco - ostatnio sobie go zamiast kawy zafundowałam na nogi :D autentycznie mnie ten chłodek rozbudza!
ODPOWIEDZ