Kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Hivaa
Fajna Kobietka

Kosmetyki

Post autor: Hivaa »

Ostatnio natknęłam się na kilka fajnych marek, które robią kosmetyki naturalne, ale trudno trafić na coś naprawdę skutecznego i nie przereklamowanego. Może znacie jakieś mniej znane, autorskie marki warte uwagi? Zależy mi na dobrym składzie i uczciwym podejściu do tematu.
Menani
Miła Kobietka

Re: Kosmetyki

Post autor: Menani »

Wejdź na market eko a dokładnie na stronę https://marketeko.eu/c/autorskie-kosmetyki-marketekoeu. Świetne kosmetyki, z minimalizmem, bez zbędnych dodatków, więc to coś czego szukasz. Mega konkurencyjne ceny.
amelii
Jestem tu nowa :)

Post autor: amelii »

Dobre są kosmetyki od Bielendy takze własnie z naturalnym składem, osobiście uwielbiam ta polska marke . Uwielbiam ich linię Skin o3 Zone z nasyconym ozonem olejkiem
anikka

Post autor: anikka »

W PAchnąca Kraina zamówiłam świetny olejek do ciała Busajna, cudnie pachnie, cudnie nawilża i wygładza skóre
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Szukałam kosmetyków, które nie podrażniają, i tak trafiłam na markę AA. Ich podkład Wings of Color All Day Long okazał się strzałem w dziesiątkę – ma ładne, naturalne krycie i jest wytrzymały. Na tle innych produktów w podobnej cenie wypada bardzo dobrze
korsia

Post autor: korsia »

Dla mnie mega jest linia Oxy GLow z Bielendy Professional, uwielbiam je :)
enia

Post autor: enia »

korsia pisze: sob kwie 25, 2026 10:19 pm Dla mnie mega jest linia Oxy GLow z Bielendy Professional, uwielbiam je :)
mam z Oxy GLow świetny krem pod oczy, doskonale skórę nawilża, ujędrnia a i na podkrążone oczy skuteczny jest. Uwielbiam go. Doskonałe kosmetyki z Bielendy Professional
ODPOWIEDZ