Kosmetyki
Kosmetyki
Ostatnio natknęłam się na kilka fajnych marek, które robią kosmetyki naturalne, ale trudno trafić na coś naprawdę skutecznego i nie przereklamowanego. Może znacie jakieś mniej znane, autorskie marki warte uwagi? Zależy mi na dobrym składzie i uczciwym podejściu do tematu.
Re: Kosmetyki
Wejdź na market eko a dokładnie na stronę https://marketeko.eu/c/autorskie-kosmetyki-marketekoeu. Świetne kosmetyki, z minimalizmem, bez zbędnych dodatków, więc to coś czego szukasz. Mega konkurencyjne ceny.
Dobre są kosmetyki od Bielendy takze własnie z naturalnym składem, osobiście uwielbiam ta polska marke . Uwielbiam ich linię Skin o3 Zone z nasyconym ozonem olejkiem
W PAchnąca Kraina zamówiłam świetny olejek do ciała Busajna, cudnie pachnie, cudnie nawilża i wygładza skóre
Szukałam kosmetyków, które nie podrażniają, i tak trafiłam na markę AA. Ich podkład Wings of Color All Day Long okazał się strzałem w dziesiątkę – ma ładne, naturalne krycie i jest wytrzymały. Na tle innych produktów w podobnej cenie wypada bardzo dobrze
Dla mnie mega jest linia Oxy GLow z Bielendy Professional, uwielbiam je