kawa
Re: kawa
ja do jakiegoś czasu nie mogłam się przekonać do kawy, ale odkąd zaczęłam pić taką z prawdziwego zdarzenia to faktycznie zaczęła mi smakować:) teraz bardzo często odwiedzam kawiarnie. mam swoją ulubioną restaurację gdzie często wpadam ze znajomymi i jest to warszawski Paul w centrum. Szczerze polecam tam każdą kawkę i francuskie słodkości jakie serwują:)
Ostatnio zmieniony pn mar 14, 2016 10:06 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie dzień bez kawy to dzień stracony. Uwielbiam kawę z przyprawami np. cynamonem, białą, czarną, z ekspresu.. Często eksperymentuje z dodatkami. Wszystko byle nie kawa rozpuszczalna!
Pracuję w hurtowni ze zdrową żywnością http://BioIndygo.PL
(polecam super ceny!)
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
- k4rolink4_
- Jestem tu nowa :)
Kawę pijam bardzo rzadko - tak naprawdę to jeśli wypiję ją raz na dwa tygodnie, to już sukces.
Nie jest to tak, że jej nie lubię - ale po prostu bardziej mi smakuje herbata lub po prostu woda. Za to kiedy się jej napiję - czuję, że na mnie działa. I jestem przekonana, że gdybym piła ją codziennie, nie miałaby na mnie takiego wpływu.
Moonlight in the eyes of a lover...
Ja jeszcze tak z 3 lata temu ,piłąm kawę parzoną FORT tylko i wyłącznie i to po 5 kaw dziennie .No pięknego dnia ,posmakowala mi kawa rozpuszczalna u teściowej.Kupiłam sobie taką samą i zaczęłam ją pić. Po kilku dniach odrzuciło mnie całkowicie od kawy parzonej i teraz nawet bym się nie napiła.
- kusicielka
- Extra Kobietka
Dziewczyny, a może pijecie / kupujecie takie napoje typu ice coffee? Koleżanka do mnie wpadła z paczką ice coffe krugera o smaku białej czekolady, ale u mnie w sklepach nie ma 
- kusicielka
- Extra Kobietka