jestem niespokojna..czy moge byc w ciaży?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Zablokowany
princessa92
Miła Kobietka

jestem niespokojna..czy moge byc w ciaży?

Post autor: princessa92 »

witam dziewczyny ! :)
pisze do was na tym forum bo mysle ze jak juz tu tyle dziewczyn opisuje swoje problemy to mysle ze i tez bym mogla :) tak wiec opisze co nie daje mi spokoju..w weekend przytulalam sie z moim chlopakiem (wiadomo caluski tulenie namietne takie tam wiecie )jestesmy ze soba prawie 3 lata i nieraz sie juz kochalismy ale przez chwile z zabezpieczeniem bez wytrysku..w ten weekend akurat nie bylo seksu ale bylo namietne czulosci i piescilam mu reku penisa potem ustami...jak skonczylam mu piescic robil mi palcowke..i teraz pytanie do was mam..czy jest to mozliwe ze moglabym zajsc w ciaze?bo..jestem po okresie wieadomo ze to sa dni nieplodne mizialam sie po okresie tyle ze w czasie miziania po pieszczeniu penisa pocalowalismy sie dwa razy i wiadomo ze moglabym mu naniesc na jego wargi czastki nasienia ale wytrysku nie bylo..no i po pocalunku tym naslinil troche swoj palec i robil mi palcowke..jak myslicie czy moge byc zaplodniona??i to nie daje mi spokoju bo czytalam kiedys w necie ze nawet bez wytrysku mozna zajsc w ciaze i nawet w dni nieplodne..jestem spanikowana..czekam na wasze odpowiedzi. :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: jestem niespokojna..czy moge byc w ciaży?

Post autor: Hadassa »

Mamy jeden ogolny tamat z pytaniem czy jestem w ciazy i tam zapraszam
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany