Seks oralny - pytania

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
PurpleRain

Seks oralny - pytania

Post autor: PurpleRain »

Witam :) trafiłam na to forum zupełnie przypadkiem i mam nadzieję, że uda mi się odnaleźć odpowiedzi na moje pytania :)
Nie mam zbyt dużego doświadczenia w seksie oralnym a chciałabym wiedzieć dokładnie co robić.. do tej pory robiłam wszystko na wyczucie, ale jest parę rzeczy, których nie jestem pewna.. jestem jeszcze dość młoda, więc wybaczcie moją niewiedzę i nakierujcie na dobry tor :)
otóż:
-kiedy pieszczę partnera ręką i dochodzi do wytrysku to czy mam od razu przestać czy może jeszcze delikatnie trochę pieścić?
-inna sprawa to.. jak mocno ssać? wiadomo, że jak będę to robić z całej siły to przecież będzie to go bolało :D
-czasem zahaczam lekko zębami o główkę penisa.. do tej pory partner mi nie mówił czy to mu sprawia ból, czy przyjemność dlatego nie wiem...
- i już ostatnie pytanie. Bardziej podniecające i przyjemniejsze dla faceta jest to, kiedy biorę do ust głębiej?

wiem, że powinnam zapytać o to partnera, ale jakoś nie potrafię :oops:
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: Seks oralny - pytania

Post autor: mycha25 »

1.Kiedy dochodzi do wytrysku to możesz go jeszcze chwilę pieścić,to jest jak najbardziej wskazane :D
2.Co do ssania to tak naprawdę każdy chyba lubi inaczej.Wiadomo jednak że nie masz tego robić z całej siły tylko z wyczuciem
3.Co do zębów no to się ich nie pozbędziesz :D .Niestety czasem się zdarzy zahaczyć ale staraj się by to nie było zbyt bolesne
4.Z reguły faceci wolą jak bierze się go jak najgłębiej ale to też raczej zależy od upodobań ;)

Moja rada jest byś zadała te wszystkie pytania chłopakowi bo tak naprawdę każdy lubi co innego i to co może się podobac mojemu chłopakowi Twojemu niekoniecznie musi :D .
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

mycha25 pisze: 4.Z reguły faceci wolą jak bierze się go jak najgłębiej ale to też raczej zależy od upodobań ;)
Co do całej odpowiedzi mychy25 się zgadzam. Chociaż z tym czy preferują jak się bierze głęboko do ust... Hm, myślę, że tak jest najczęściej, ale nie zawsze ;-) Np mój najbardziej lubi jak się bawię jego główką. Myślę, że kiedy bierzemy penisa głęboko do ust to bardziej to podnieca ich, nie tyle, z samych doznań, a psychologicznie. Wiadomo - główka jest najbardziej czuła na dotyk. Dlatego ja najczęściej robię tak jak lubi mój partner, ale oczywiście czasem zmieniam i tempo, i technikę pieszczenia. Więc głębiej też jak najbardziej ;-)

No i też doradzam rozmowę! Ja też kiedyś się wstydziłam o tym rozmawiać, ale to z czasem przechodzi :-) Musisz zrozumieć, że tutaj chodzi o Waszą wspólną przyjemność, więc powinniście nauczyć się o tym rozmawiać. Wtedy będzie wszystko jasne i będziecie mogli dawać sobie wzajemnie mega przyjemność ;-) A o to przecież w tym wszystkim chodzi! ;-) Dlatego przełam się, i porozmawiaj z nim :-) To nic złego.
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
ona-3-slask
Fajna Kobietka

Post autor: ona-3-slask »

Tinuviel pisze:
mycha25 pisze: 4.Z reguły faceci wolą jak bierze się go jak najgłębiej ale to też raczej zależy od upodobań ;)
Co do całej odpowiedzi mychy25 się zgadzam. Chociaż z tym czy preferują jak się bierze głęboko do ust... Hm, myślę, że tak jest najczęściej, ale nie zawsze ;-) Np mój najbardziej lubi jak się bawię jego główką. Myślę, że kiedy bierzemy penisa głęboko do ust to bardziej to podnieca ich, nie tyle, z samych doznań, a psychologicznie. Wiadomo - główka jest najbardziej czuła na dotyk. Dlatego ja najczęściej robię tak jak lubi mój partner, ale oczywiście czasem zmieniam i tempo, i technikę pieszczenia. Więc głębiej też jak najbardziej ;-)

No i też doradzam rozmowę! Ja też kiedyś się wstydziłam o tym rozmawiać, ale to z czasem przechodzi :-) Musisz zrozumieć, że tutaj chodzi o Waszą wspólną przyjemność, więc powinniście nauczyć się o tym rozmawiać. Wtedy będzie wszystko jasne i będziecie mogli dawać sobie wzajemnie mega przyjemność ;-) A o to przecież w tym wszystkim chodzi! ;-) Dlatego przełam się, i porozmawiaj z nim :-) To nic złego.
zgadzam sie

kazda z nas lubi co innego
tak samo faceci
sa tacy ktorzywola mocno a inni deliktanie

ja z moim rozmawiam
wiem co lubi
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Możesz mu powiedzieć, aby Ci mówił podczas "roboty" jak masz w danej chwili działać :)
cola
Jestem tu nowa :)

Post autor: cola »

porozmawiaj z nim co najbardziej mu sprawia przyjemnosc
Obrazek
Kupuj najtaniej i zarabiaj na zakupach - Familo
iza_rozpustnica
Miła Kobietka

Post autor: iza_rozpustnica »

-kiedy pieszczę partnera ręką i dochodzi do wytrysku to czy mam od razu przestać czy może jeszcze delikatnie trochę pieścić?
Ja go smyram później trochę... ale po wytrysku zwalniam i przestaje "go męczyć" :D Ale to indywidualna sprawa. Zapytaj partnera :-)
-inna sprawa to.. jak mocno ssać? wiadomo, że jak będę to robić z całej siły to przecież będzie to go bolało
Jedni lubią mocniej, drudzy leciutko. Zacznij od lekkiego ssania i sprawdzaj jak reaguje stopniowo zwiększając ssanie :D
-czasem zahaczam lekko zębami o główkę penisa.. do tej pory partner mi nie mówił czy to mu sprawia ból, czy przyjemność dlatego nie wiem...
Zębów nie używaj! Tylko wargi i języczek.
- i już ostatnie pytanie. Bardziej podniecające i przyjemniejsze dla faceta jest to, kiedy biorę do ust głębiej?
Raczej nie, faceci najbardziej "nerwowy" mają czubek penisa... tzn. żołądź.
Miłość i Teksty Piosenek to moje życie <3
lia23

Post autor: lia23 »

-kiedy pieszczę partnera ręką i dochodzi do wytrysku to czy mam od razu przestać czy może jeszcze delikatnie trochę pieścić? można jeszcze popieścić po wytrysku
--inna sprawa to.. jak mocno ssać? wiadomo, że jak będę to robić z całej siły to przecież będzie to go bolało , delikatnie i nie ściskaj za bardzo
--czasem zahaczam lekko zębami o główkę penisa.. do tej pory partner mi nie mówił czy to mu sprawia ból, czy przyjemność dlatego nie wiem... zahaczenie zębami boli i nie jest przyjemne
-- i już ostatnie pytanie. Bardziej podniecające i przyjemniejsze dla faceta jest to, kiedy biorę do ust głębiej? najlepiej jest jak najgłębiej.
taka-Ja
Miła Kobietka

Post autor: taka-Ja »

Każdy lubi co innego. Mój np. po wytrysku prosi, żeby przestać, bo jest bardzo wrażliwy... Zahaczanie zębami- nigdy. Wsadzanie głęboko- jak najbardziej.
Swoją drogą, przypomniałam sobie, jak byłam bardzo niedoświadczona w seksie. Robiłam swojemu chłopakowi dobrze ręką, on mnie instruował w trakcie (szybciej, wolniej, mocniej etc.). Dostał wytrysk, a ja nadal mu robiłam. Nie wiedziałam kompletnie, że muszę przestać. I on mnie schwycił za rękę i mówi: Kochanie... A ja na to: Hmm? Za mocno robię?
Masakra, jaki wstyd :P
Haribo

Post autor: Haribo »

taka-Ja pisze:Każdy lubi co innego. Mój np. po wytrysku prosi, żeby przestać, bo jest bardzo wrażliwy... Zahaczanie zębami- nigdy. Wsadzanie głęboko- jak najbardziej.
Swoją drogą, przypomniałam sobie, jak byłam bardzo niedoświadczona w seksie. Robiłam swojemu chłopakowi dobrze ręką, on mnie instruował w trakcie (szybciej, wolniej, mocniej etc.). Dostał wytrysk, a ja nadal mu robiłam. Nie wiedziałam kompletnie, że muszę przestać. I on mnie schwycił za rękę i mówi: Kochanie... A ja na to: Hmm? Za mocno robię?
Masakra, jaki wstyd :P
Mój poprzedni partner mnie instruował dokładnie jak Ciebie a oprócz tego mówił "spokojnie, wolniej i trochę mocniej - większa przyjemność a mi się nigdzie nie spieszy" :) a kiedy dochodziło do wytrysku po prostu jeszcze parę razy wolno i delikatnie robiłam i przestawałam. Obecny partner niestety jest milczący, ale skoro nic nie mówi to chyba nie jest źle ;)
Póki co mam małe doświadczenie i nadal się uczę coraz to innych technik, ale w końcu praktyka czyni mistrza! :D
Awatar użytkownika
agape84
Miła Kobietka

Post autor: agape84 »

Jest tu troche mezczyzn na tym forum, czesto pytaja Nas kobiety o rade, moze moglby sie wypowiedziec? :-)
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Alex
Fajna Kobietka

Post autor: Alex »

Hmmm, to ja tak enigmatycznie, ale to po prostu zależy od nastroju. Raz szybciej raz, raz wolniej. :D A co do orgazmu, to kilka sekund pracy po jest jak najbardziej wskazane. :)
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Zgadzam się chyba z większością wypowiedzi, ale przede wszystkim myślę, że podstawą jest rozmowa. Niektórzy faceci przy wytrysku już chcą zminimalizować dotyk, bo czują dyskomfort inni wręcz mogliby wcale nie przerywać czekając na kolejny orgazm. Siła ssania też zależy od faceta bo to również sprawa indywidualna. Część woli silniej czuć zaciśnięte usta, inni wręcz chętnie ślizgaliby się w buzi. Z zębami też sprawa jest ciekawa bo większość jest na to wrażliwa, ale mało który zwróci kobiecie uwagę :) A są też tacy, którzy wręcz uwielbiają jak się im jeździ zębami po główce albo kąsa. Co do głebokości większość facetów lubi jednak czuć jak wsuwają się na tyle głęboko, żeby główka ocierała się o ścianki gardła.
Rey
Fajna Kobietka

Post autor: Rey »

Najlepiej spróbować wszystkich opcji i bacznie obserwować jego reakcje :p
karolinq12
Miła Kobietka

Post autor: karolinq12 »

jeszcze popieść trochę, faceci to uwielbiają :)
ssac stanowczo, ale nie za mocno :)
nie wiem , musisz zapytac swojego faceta jak chce zebys brala do buzi.
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Każdy facet ma inne wymagania i od jego gustu zależy jak się będą takie pieszczoty oralne odbywały :) każdy ma inaczej może dłużej lub krócej , głębiej lub płyciej :) , kobieta która chce wypieścić penisa swojego partnera wiadomo że ma na to swój patent ;) ale tak jak mówię musi się liczyć z partnerem żeby dostarczyć mu jak najwięcej przyjemności :) I w drugą stronę jest to samo :) tak że działa to obustronnie :) :D
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

To racja,seks oralny jest wspaniałą grą wstępną,a mężczyźni z tego co zauważyłam nawet częściej wolą wlanie to niż sam normalny seks bo jest im po prost bardzo przyjemnie:)
ODPOWIEDZ