Jestem chłopakiem, a czuję się jak...
-
przemek17881
- Jestem tu nowa :)
Jestem chłopakiem, a czuję się jak...
Witajcie. Co prawda forum dla Kobiet, ale w lepsze miejsce chyba bym nie trafił... Jestem od dwóch lat w wg mnie wspaniałym związku, ale... Ale jak napoczątku moja dziewczyna starała się o mnie i bała się o wszystko ( dokładnie o wszystko ), to od pół roku jest zupełnie inaczej. Bierze mnie na dystans cały czas co by się nie działo wszystko jest z mojej winy, nigdy nie kończy rozmowy tylko się rozłącza w trakcie, gdy ja mówię. Już nie jest słodką dawną moją Perełką.. Jak robiła wszystko by każdy dzień był jak w bajce to teraz czuję się jak w istnym horrorze. Od miesiąca są sprzeczki. NIE CHCĘ JEJ TRACIĆ. Kocham ją nad życie i jest wszystkim tym czego mogę potrzebować. Ostatnio słyszę tylko " może powinniśmy się rozstać, może tak będzie lepiej ? " . A następnego dnia potrafi kochać jak nikt inny. Moją główną prośbą Kobitki jest to czy mogę wywołać w niej jakąś delikatną zazdrość, jakoś samoistnie ją tak w moją stronę pokierować ? Bardzo proszę o pomoc. 
Re: Jestem chłopakiem, a czuję się jak...
Przede wszystkim powinieneś poważnie porozmawiać ze swoją połówką,nie ma co knuć jakieś akcje zazdrości,Spotkaj się z nią usiądzcie we dwoje i poważnie porozmawiajcie o waszym związku
-
przemek17881
- Jestem tu nowa :)
Takich rozmów w przeciągu miesiąca było mnóstwo. Inaczej nie pisałbym tego tematu.
Ale musi być jakis powód zmiany jej zachowania...
albo jest to inny facet...
albo stres w jej życiu..
albo po prostu rutyna, lub czegoś jej brakuje...
ile w ogóle macie lat ?
albo jest to inny facet...
albo stres w jej życiu..
albo po prostu rutyna, lub czegoś jej brakuje...
ile w ogóle macie lat ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Nie rób specjalnie niczego co mogłoby spowodować jej zazdrość. Podejrzewam że chcesz aby np zobaczyła Cię z inną czy zobaczyła sms niby od innej. Zrobisz to raz a będziesz żałował do końca życia bo ona będzie miała pretekst żeby Ci nie ufać.
Jesli tak sie zachowuje to przykro mi ale prawdopodobnie Cie zostawi. Meczy sie z Toba. cos jej w tym zwiazku nie pasuje.
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..