jeden dzień zapomnienia?

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
inspiracja
Jestem tu nowa :)

jeden dzień zapomnienia?

Post autor: inspiracja »

witam :)
jem naprawde mało.. na śniadanie przeważnie parówkę i bułkę z jakimś twarożkiem lub szynką, obiad przważnie jakaś zupka z torebki, wiem że nie zdrowo ale nie mam czasu za bardzo. na kolacje troche płatek , czasami sobie odpuszczam obiad lub kolecje, słodyczy nie jem prawie wcale.. ale zawsze w mój wolny piątek spędzam czas z moim narzyczonym , później ze znajomymi, kuchcimy coś pysznego albo zamawiamy pizze i siedzimy przy komediach i chipsach tudzież właśnie słodyczach, ten jeden dzień jeśli sobie pozwole na więcej , ale bez przesady, bo na mój żołądek dużo się nie zmieści.. nie przytyje??
help :witch
vicky0019
Fajna Kobietka

Re: jeden dzień zapomnienia?

Post autor: vicky0019 »

To zależy od organizmu, ja kiedyś też tak mówiła, a w ciągu ostatniego roku przytyłam 10kg :(
fotograf ślubny warszawa
melinda
Miła Kobietka

Re: jeden dzień zapomnienia?

Post autor: melinda »

Zależy od organizmu, wieku i sposobu prowadzonego życia. W młodości to taki dzień na pewno nie przeszkadza, później coraz bardziej, bo aktywności coraz mniej i o dodatkowe kilogramy łatwiej. Lepiej unikać takich przyzwyczajeń bo później trudno zrezygnować.
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.
ODPOWIEDZ