Jakie zapachy dzialają na mężczyzn

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Jakie zapachy dzialają na mężczyzn

Post autor: katrinka »

Cześć dziewczyny .Czy macie jakieś sprawdzone perfumy, które wiecie,że bardzo działają na płeć męską? :) Sama zebrałam do tej pory bardzo wiele komplementów za perfumy MIss dior , podobały się jeszcze Jimmy Choo Flash. Jeszcze zastanawiałam się nad wypróbowaniem perfum z feromonami. Czy któraś z Was stosowała? A może lepiej jest postawić na jakieś zwykłe ale ładne perfumy?
Awatar użytkownika
Onlla
Miła Kobietka

Re: Jakie zapachy dzialają na mężczyzn

Post autor: Onlla »

Lepiej pachnieć niż nie pachnieć :) Sama oczywiście równiez dostrzegałam,że jak miałam na sobie ładny zapach to zwracałam większą uwage płci przeciwnej. Tak to jest skonstruowane. Perfumy z feromonami mam. Jedne i podobają sie bardzo tak więc mimo iż mi zapach tak średnio się podoba to jednak widzę,ze mężczyźni na jego punkcie wprost szaleją ( zebrałam całą masę komplementów w pracy). Dodam jednak,ze nie były takie tanie . Nie warto jest na pewno kupowac tego typu perfum u niesprawdzonych sprzedawców na allegro bo dostaniesz jakąś tanią wodę. Lepiej jest zamówić w dobrym sklepie.
Awatar użytkownika
monicabe
Miła Kobietka

Post autor: monicabe »

gdzie je zamówilas?
Ja uwielbiam Calvin Klien Eternity Moment i Nike błękitny, bardzo świeże i trwale.polecam
Awatar użytkownika
Onlla
Miła Kobietka

Post autor: Onlla »

Na intymnosc pl. Mam Pheromone essence ;)
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Post autor: xena »

Sama mam dość pozytywne nastawienie do feromonów. Wielu mężczyzn to totalne nosy i są o wiele bardziej chętni do rozmowy kiedy dziewczyna ładniej pachnie. Sama ostatnio sobie kupiłam Sexual Attraction - jest to taka niewielka buteleczka, noszę ja w torebce i czasami się psiknę jak mam spotkanie z klientem z pracy.
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Post autor: katrinka »

Również słyszałam kiedyś,że mężczyźnie trzeba zapewnić dużo seksu oraz dobre jedzenie i jest najszczęśliwszy.
Zamówiłam sobie właśnie dwie buteleczki. Love & Desire oraz Sexual Attraction. Dwie różne, dla porównania. Jak przyjdą to przetestuję. Akurat wybieram się na weekend do innego miasta. Napiszę Wam czy rzeczywiście zadziałały jak wrócę.
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

Mój uwielbia Olympea od Paco Rabanne
Ciagle mi mówił, że mam sobie kupić :P powiedziałam mu, że jak mu się tak podoba to mam i sprezentować, nawet mu pokazałam gdzie może tanio kupić (haha na Notino jest promocja na darmową dostawę) :P teraz nic, tylko czekać na walentynki.
Czy Wasi faceci też są tacy, że trzeba nimi sterować krok po kroku, bo sami z siebie nie ogarną? :D
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

to chyba zalezy od faceta :d kazdy ma inne upodobania.. jak nie masz pewnosci jakie perfumy sa ok to kup feromony :D
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

feromony dla siebie zeby jego krecily czy jak?
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

zgadza sie :D na superlove sa i meskie i damskie, tak go lepiej i szybciej nakrecisz :D
ODPOWIEDZ