Cześć. Robię się juz powoli zdesperowana bo przetestowałam do tej pory chyba wszystkie kremy na cellulit na rynku ale żaden z nich nie dał mi dobrego efektu. Cellulit jak jest tak jest nawet pomimo tego,że schudlam oraz jestem w miarę szczupła. Mam dietę oraz ćwiczę.
Bylam również na kilku zabiegach bańkką chińską ale wydaje mi się,że jest to jedynie strata kasy ;/ Dorobilam się jedynie siniakow. Proszę o polecenie tutaj jakiegoś zabiegu, który da rzeczywiście jakiś efekt. Z góry dzieki !
Jakie zabiegi na cellulit w Gdańsku?
-
anna_tomczak78
- Jestem tu nowa :)
- kajametrowska
- Miła Kobietka
Re: Jakie zabiegi na cellulit w Gdańsku?
Ja swego czasu przetestowałam jeszcze bańke chińską ale nie byłam z niej zbytnio zadowolona. Zabiegi mnie bolały oraz pomimo tego,ze zrobiłam ich 10 to były jedynie efekty w postaci siniaków. Powinnaś zmienić dietę, dużo ćwiczyć oraz pić dużo wody ( może coś robisz nie tak? ).
Jestem z Twoich okolic oraz mogę Ci polecić zabiegi w Clinica Cosmetologica doktora Michajłowskiego, na które sama chodziłam oraz jestem zadowolona z efektów. Są to zabiegi urządzeniem Maxisus. Może nie jest to najtańsze urządzenie ale efekty usuwania cellulitu świetne. Warto jest zapisać się na serie. Po pierwszym zabiegu widziałam już efekty a po 8 cellulit zniknął całkowicie.
Jestem z Twoich okolic oraz mogę Ci polecić zabiegi w Clinica Cosmetologica doktora Michajłowskiego, na które sama chodziłam oraz jestem zadowolona z efektów. Są to zabiegi urządzeniem Maxisus. Może nie jest to najtańsze urządzenie ale efekty usuwania cellulitu świetne. Warto jest zapisać się na serie. Po pierwszym zabiegu widziałam już efekty a po 8 cellulit zniknął całkowicie.
-
anna_tomczak78
- Jestem tu nowa :)
Zastanawiałam się czy samemu nie zamówić sobie bańki chińskiej w sieci, widziałam,ze jest to całkiem popularne na allergo ale z drugiej strony zastnawiam się ile zabiegów dałoby efekt skoro 5 czy 10 nie daje żadnego ;/
Skoro piszesz,że nie jest to najtańsze to ile płacilaś z zabiegi? Jak się trzeba przygotować finansowo do tego?
Skoro piszesz,że nie jest to najtańsze to ile płacilaś z zabiegi? Jak się trzeba przygotować finansowo do tego?
- kajametrowska
- Miła Kobietka
Za 8 zabiegów płaciłam 2000 zł. Nie jest to mało ale z drugiej strony jakby podliczyć roczny koszt kosmetyków jakie wydawałam na cellulit to pewnie również wyszłaby mniej więcej taka właśnie kwota. Nie napiszę Ci dokładnie bo zabiegi robiłam prawie 8 miesięcy temu tak wiec już minęło trochę czasu. Poza tym wszystko zalęzy od okolicy. Inna będzie cena na usuwanie cellulitu z pupy a inna cellulitu z ud. Musiałabyś sama się dopytać. Tutaj masz numer telefonu : XXXXXXXX - zadzwoń oraz powinni Ci odpowiedzieć na czym to polega.
Ostatnio zmieniony pt sty 29, 2016 3:01 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Takie rzeczy na priv.
Powód: Takie rzeczy na priv.