Jakie macie sukienki

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Freolka
Jestem tu nowa :)

Jakie macie sukienki

Post autor: Freolka »

Dziewczyny ma któraś w swojej szafie jakieś sukienki bohoboco? Jestem ciekawa czy naprawdę opłacają się za taką cenę? Strasznie mi się spodobała jedna ale nie wiem czy kupować czy też nie :oops: Przy okazji pochwalcie się jakie Wy macie i co polecacie :)
Olamap

Re: Jakie macie sukienki

Post autor: Olamap »

Ja sukienek często nie noszę, mam tylko 3 w szafie, jak już to na jakąś okazję lub w lato czasem ubiorę, dwie mam kupione gdzieś w sieciówkach już nie pamiętam nawet i jedna dość niedawno kupiona w sieci z romaboma
lena38

Post autor: lena38 »

W sukienkach często chodzę latem, jesienią sporadycznie, ale mam ich kilka no może kilkanaście i tak szczerze powiedziawszy to są różne fasony. Latem kupiłam sobie piękną koronkowa na podszewce marki SPAM i powiem Wam, że świetnie się mi w niej chodziło. Faktycznie to muszę zajrzeć do nich bo przecież weszła już jesienna kolekcja i na pewno mają coś ciekawego i jak zwykle nietuzinkowego.

ZA LINK DZIEKUJEMY
Awatar użytkownika
Lidka1234

Post autor: Lidka1234 »

Heheh, marki SPAM... ech w pierwszym momencie chciałałam wisspać w google taką markę :P Pózniej zreflektowałam się, że to reklama :P
Ania22

Post autor: Ania22 »

Posiadam 2 sukienki od bohoboco. Unikatowe i super wykonane jakościowo, polecam :)
Alfasan

Post autor: Alfasan »

Ja akurat mama wiele sukienek, zarówno tych dłuższych jak i krótszych przed kolano. Co do firm, muszę przyznać ż nie zwracam na to aż tak dużej uwagi, bo liczy się jakość i rzecz jasna sam wzór, kolorystyka- sukienka musi mi się po prostu podobać :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

W tym roku znacznie ich przybyło... :) zdecydowanie polubiłam się ostatnio z nimi
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mała_Kaśka
Fajna Kobietka

Post autor: Mała_Kaśka »

Ja wole klasykę jednokolorową:) Ale oczywiście w szafie kilka perełek wisi :) ostatni mój zakup to taka midi czarna prosta, kupowałam w goodlookin, niedrogo. I jak dla mnie właśnie tego typu sukienki są najlepsze! Bo pasują do wszystkiego i w sumie zmieniając dodatki można chodzić często, a i tak wydaje się że ma się inna na sobie każdym razem;)
eszka

Post autor: eszka »

Czy takie sukienki są teraz modne? Czy kobiety chodzą w takich sukienkach?
http://www.navona.pl/Suknie_weselne
agnieszkaa_czarna72

Post autor: agnieszkaa_czarna72 »

Ogólnie to jestem za tym by wspierać polskich projektantów, ale uważam, że ceny w bohoboco są zdecydowanie wygórowane, dlatego wolę hultaja polskiego. Niezłe ceny jak na taką jakość
Rosa Mania

Post autor: Rosa Mania »

Każda sukienka jest warta swojej ceny ;) Ale czasem warto skorzystać z wyprzedaży albo po prostu pójśc do second handu ;)
http://www.piekno24.pl - portal o modzie, zdrowiu i urodzie, dzieciach, pracy i rodzinie ;)
Karinka369

Post autor: Karinka369 »

A ja znów kupuję to co mi wpadnie w oko i w czym mi do twarzy ;) nie stawiam tylko na markowe ciuchy a ostanio nawet wole kupować w sklepach internetowych bo jest duzo taniej a i sukienki sa piekne! :) ostatnio dopadlam ta sukienke i jestem mega zadowolona!
dradziszewska
Fajna Kobietka

Post autor: dradziszewska »

Ważne jest w czym my dobrze się czujemy a nie to co nosi większość. Ja bardzo często chodzę w sukienkach i mam ich naprawdę sporą kolekcję.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

agnieszkaa_czarna72 pisze:Ogólnie to jestem za tym by wspierać polskich projektantów, ale uważam, że ceny w bohoboco są zdecydowanie wygórowane, dlatego wolę hultaja polskiego. Niezłe ceny jak na taką jakość
Hultaj ma całkiem wysokie ceny jak na polski rynek...
Ale w podobnych jest ottaviano czy nioska...
mariolabujala

Post autor: mariolabujala »

Ja zawsze miałam dużo sukienek, ale teraz oszalałam na punkcie krótkich spodenek :)
Malina223

Post autor: Malina223 »

U mnie w szafie królują czarne, krótkie, z sieciówek.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Ja musiałam się przekonać do sukienek kiedy w biurze wszedł zakaz noszenia spodenek. O zgrozo :) Ale dzięki temu mam teraz sporo różnych w szafie. Chyba jednak najchętniej stawiam na "małą czarną", ale niekoniecznie czarną :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ostatnio do mojej szafy trafiły 2 nowe :D i stwierdzam że ich nigdy nie za dużo :D
Awatar użytkownika
Teresa454

Post autor: Teresa454 »

w tym sezonie zaczęłam nosić więcej sukienek. Falbanki, krótsze, w kwiatki, na takie lekkie stawiam, romantyczne trochę
Aleksander

Post autor: Aleksander »

Ja chyba najwięcej sukienek ma maxi uwielbiam je po prostu :)
Z nami prawo jazdy zdasz za pierwszym razem! Zapoznaj się z naszą ofertą.
http://www.qmobil.pl/
Awatar użytkownika
kasia7788

Post autor: kasia7788 »

Ja mam dwie z firmy boohoo ale to chyba nie to samo ;p
eleonora5

Post autor: eleonora5 »

ja teraz szukam sukienek letnich, gdzie polecacie się udać? Byłam w reserved, H&M i nic nie ma. Wiecie gdzie znajdę dużą fajną kolekcję sukienek letnich?
Awatar użytkownika
monikk

Post autor: monikk »

niestety nie mam ;)
sosimply.pl
Miła Kobietka

Post autor: sosimply.pl »

Większość sklepów odzieży online oraz hurtowni odzieży mają w swojej ofercie fajne letnie sukienki. Od jakiegoś czasu ubieram się tylko i nich i powiem, że oszczędzam dużo czasu i pieniędzy. Polecam!
Mireczka

Post autor: Mireczka »

Teraz to już chyba ostatnia szansa, bo wchodzą kolekcje jesienne do sklepów :) Ja polecam małe butiki, ostatnio zauważyłam, że są w nich ciekawe sukienki, nie tak drogie a trochę inne, niż w sieciówkach, więc człowiek się trochę wyróżni.
ODPOWIEDZ