Jakie macie sukienki
Jakie macie sukienki
Dziewczyny ma któraś w swojej szafie jakieś sukienki bohoboco? Jestem ciekawa czy naprawdę opłacają się za taką cenę? Strasznie mi się spodobała jedna ale nie wiem czy kupować czy też nie
Przy okazji pochwalcie się jakie Wy macie i co polecacie 
Re: Jakie macie sukienki
Ja sukienek często nie noszę, mam tylko 3 w szafie, jak już to na jakąś okazję lub w lato czasem ubiorę, dwie mam kupione gdzieś w sieciówkach już nie pamiętam nawet i jedna dość niedawno kupiona w sieci z romaboma
W sukienkach często chodzę latem, jesienią sporadycznie, ale mam ich kilka no może kilkanaście i tak szczerze powiedziawszy to są różne fasony. Latem kupiłam sobie piękną koronkowa na podszewce marki SPAM i powiem Wam, że świetnie się mi w niej chodziło. Faktycznie to muszę zajrzeć do nich bo przecież weszła już jesienna kolekcja i na pewno mają coś ciekawego i jak zwykle nietuzinkowego.
ZA LINK DZIEKUJEMY
ZA LINK DZIEKUJEMY
Heheh, marki SPAM... ech w pierwszym momencie chciałałam wisspać w google taką markę
Pózniej zreflektowałam się, że to reklama 
Posiadam 2 sukienki od bohoboco. Unikatowe i super wykonane jakościowo, polecam 
Ja akurat mama wiele sukienek, zarówno tych dłuższych jak i krótszych przed kolano. Co do firm, muszę przyznać ż nie zwracam na to aż tak dużej uwagi, bo liczy się jakość i rzecz jasna sam wzór, kolorystyka- sukienka musi mi się po prostu podobać 
W tym roku znacznie ich przybyło...
zdecydowanie polubiłam się ostatnio z nimi
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Ja wole klasykę jednokolorową:) Ale oczywiście w szafie kilka perełek wisi
ostatni mój zakup to taka midi czarna prosta, kupowałam w goodlookin, niedrogo. I jak dla mnie właśnie tego typu sukienki są najlepsze! Bo pasują do wszystkiego i w sumie zmieniając dodatki można chodzić często, a i tak wydaje się że ma się inna na sobie każdym razem;)
Czy takie sukienki są teraz modne? Czy kobiety chodzą w takich sukienkach?
http://www.navona.pl/Suknie_weselne
-
agnieszkaa_czarna72
- Jestem tu nowa :)
Ogólnie to jestem za tym by wspierać polskich projektantów, ale uważam, że ceny w bohoboco są zdecydowanie wygórowane, dlatego wolę hultaja polskiego. Niezłe ceny jak na taką jakość
-
Rosa Mania
Każda sukienka jest warta swojej ceny
Ale czasem warto skorzystać z wyprzedaży albo po prostu pójśc do second handu 
-
Karinka369
A ja znów kupuję to co mi wpadnie w oko i w czym mi do twarzy
nie stawiam tylko na markowe ciuchy a ostanio nawet wole kupować w sklepach internetowych bo jest duzo taniej a i sukienki sa piekne!
ostatnio dopadlam ta sukienke i jestem mega zadowolona!
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Ważne jest w czym my dobrze się czujemy a nie to co nosi większość. Ja bardzo często chodzę w sukienkach i mam ich naprawdę sporą kolekcję.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Hultaj ma całkiem wysokie ceny jak na polski rynek...agnieszkaa_czarna72 pisze:Ogólnie to jestem za tym by wspierać polskich projektantów, ale uważam, że ceny w bohoboco są zdecydowanie wygórowane, dlatego wolę hultaja polskiego. Niezłe ceny jak na taką jakość
Ale w podobnych jest ottaviano czy nioska...
-
mariolabujala
Ja zawsze miałam dużo sukienek, ale teraz oszalałam na punkcie krótkich spodenek 
U mnie w szafie królują czarne, krótkie, z sieciówek.
Ja musiałam się przekonać do sukienek kiedy w biurze wszedł zakaz noszenia spodenek. O zgrozo
Ale dzięki temu mam teraz sporo różnych w szafie. Chyba jednak najchętniej stawiam na "małą czarną", ale niekoniecznie czarną 
Ostatnio do mojej szafy trafiły 2 nowe
i stwierdzam że ich nigdy nie za dużo 
w tym sezonie zaczęłam nosić więcej sukienek. Falbanki, krótsze, w kwiatki, na takie lekkie stawiam, romantyczne trochę
-
Aleksander
Ja chyba najwięcej sukienek ma maxi uwielbiam je po prostu 
Z nami prawo jazdy zdasz za pierwszym razem! Zapoznaj się z naszą ofertą.
http://www.qmobil.pl/
http://www.qmobil.pl/
Ja mam dwie z firmy boohoo ale to chyba nie to samo ;p
ja teraz szukam sukienek letnich, gdzie polecacie się udać? Byłam w reserved, H&M i nic nie ma. Wiecie gdzie znajdę dużą fajną kolekcję sukienek letnich?
niestety nie mam 
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Większość sklepów odzieży online oraz hurtowni odzieży mają w swojej ofercie fajne letnie sukienki. Od jakiegoś czasu ubieram się tylko i nich i powiem, że oszczędzam dużo czasu i pieniędzy. Polecam!
Teraz to już chyba ostatnia szansa, bo wchodzą kolekcje jesienne do sklepów
Ja polecam małe butiki, ostatnio zauważyłam, że są w nich ciekawe sukienki, nie tak drogie a trochę inne, niż w sieciówkach, więc człowiek się trochę wyróżni.