Hob2Hood świetnie się sprawdza i nie tylko w kuchniach połączonych z salonem. Ja mam osobno kuchnię teraz ale jednak zapachy się i tak wydostawały bo mam, a raczej miałam tendencję do zbyt późnego włączania okapuMartuśka pisze:Ja mam funkcję hob2hood świetna sprawa, zresztą jak ma się kuchnie z salonem to okap jest konieczny.
jaki wybrać okap
Re: jaki wybrać okap
Też właśnie zazwyczaj włączałam okap jak było już za późno, a tak Electrolux pomyślał za mnie.
Faktycznie fajna opcja z tym połączeniem płyty z okapem, zresztą Electrolux to zawsze dostosowuje się do potrzeb klientów.
Tak, przyznam, że ze wszystkim wychodzą na przeciw żeby było nam użytkownikom jak najlepiej. Tak samo okap zintegrowany z płytą jak i zmywarka z podnoszonym dolnym koszem, jak i odkurzacze ultra ciche.
-
Księżyciwa
- Miła Kobietka
Też korzystam z funkcji Hob2Hood i uważam, że jest to coś bardzo wygodnego, uwielbiam gotować, ale te zapachy zawsze mnie wkurzały, a tak opak ładnie wyciągnie.
Hob2Hood to jak dla mnie opcja przyszłości. Takie zintegrowanie z płytą to jak dla mnie same plusy.
To jest najlepsze połączenie na świecie. Mam okap i płytę SenseFry i jest super. Okap synchronizuje się perfekcyjnie.Księżyciwa pisze:A płytę też macie z Electroluxa, chciałabym mieć takie łączenie płyty z okapem? Planuje własnie remont i szukam inspiracji.
Dokładnie, warto pamiętać, aby wybierać sprzęty Electroluxa z funkcją Hob2Hood, to świetna opcja, okap zawsze jest włączony jak jest potrzeba i zapachy się nie roznoszą.