jaki wybrać okap

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Re: jaki wybrać okap

Post autor: Theila »

Martuśka pisze:Ja mam funkcję hob2hood świetna sprawa, zresztą jak ma się kuchnie z salonem to okap jest konieczny.
Hob2Hood świetnie się sprawdza i nie tylko w kuchniach połączonych z salonem. Ja mam osobno kuchnię teraz ale jednak zapachy się i tak wydostawały bo mam, a raczej miałam tendencję do zbyt późnego włączania okapu :)
Martuśka
Miła Kobietka

Post autor: Martuśka »

Też właśnie zazwyczaj włączałam okap jak było już za późno, a tak Electrolux pomyślał za mnie.
Kalka22
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kalka22 »

Faktycznie fajna opcja z tym połączeniem płyty z okapem, zresztą Electrolux to zawsze dostosowuje się do potrzeb klientów.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Tak, przyznam, że ze wszystkim wychodzą na przeciw żeby było nam użytkownikom jak najlepiej. Tak samo okap zintegrowany z płytą jak i zmywarka z podnoszonym dolnym koszem, jak i odkurzacze ultra ciche.
Księżyciwa
Miła Kobietka

Post autor: Księżyciwa »

Też korzystam z funkcji Hob2Hood i uważam, że jest to coś bardzo wygodnego, uwielbiam gotować, ale te zapachy zawsze mnie wkurzały, a tak opak ładnie wyciągnie.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Hob2Hood to jak dla mnie opcja przyszłości. Takie zintegrowanie z płytą to jak dla mnie same plusy.
Gabriela
Jestem tu nowa :)

Post autor: Gabriela »

Księżyciwa pisze:A płytę też macie z Electroluxa, chciałabym mieć takie łączenie płyty z okapem? Planuje własnie remont i szukam inspiracji.
To jest najlepsze połączenie na świecie. Mam okap i płytę SenseFry i jest super. Okap synchronizuje się perfekcyjnie.
mączka
Miła Kobietka

Post autor: mączka »

Dokładnie, warto pamiętać, aby wybierać sprzęty Electroluxa z funkcją Hob2Hood, to świetna opcja, okap zawsze jest włączony jak jest potrzeba i zapachy się nie roznoszą.
ODPOWIEDZ