Jaki płyn do pielęgnacji skóry?
Jaki płyn do pielęgnacji skóry?
Zależy mi, aby był antybakteryjny i z pozytywną opinią 
Re: Jaki płyn do pielęgnacji skóry?
Osobiście polecam Cerasept+. Tak, jak prosiłaś, jest zarówno antybakteryjny, jak i z pozytywną opinią. 
No musisz poczytać sobie składy tego wszystkiego, bo co jedno to gorsze po prostu i zamiast zadbać, to jeszcze Ci zniszczy. Cerasept no fakt, antybakteryjny i nie zawadzi.
-
majeczka998
- Jestem tu nowa :)
Spróbuj coś naturalnego. Na pewno lepiej zadziała niż te chemiki z rossmana
Sprawdź może ofertę https://patandrub.eu/, tam powinnaś coś znaleźć.
1. Rossmann
2. Tam też są dobre płyny
3. Pat&Rub jest dla mnie średni... Hajp jest na niego okropny a jak w sumie zaczełam go nakładać to hm... no nie wart takiej ceny. Z takim składem można znaleźć tańsze kosmetyki naturalne
2. Tam też są dobre płyny
3. Pat&Rub jest dla mnie średni... Hajp jest na niego okropny a jak w sumie zaczełam go nakładać to hm... no nie wart takiej ceny. Z takim składem można znaleźć tańsze kosmetyki naturalne
Dzięki za pomoc. Spróbuję tego Ceraseptu i popatrzę, co mają w drogerii dobrego. Może w sklepie mi coś polecą.
- WhiteChocolate
- Miła Kobietka
Z płynowatych jakiś rzeczy to używam hydrolatów
Nie wszędzie można odwracać się od przeszłości.
Dzięki za odpowiedzi, Spróbuję kilku produktów. W tym tego ceraseptu i ogarnę jakiś hydrolat. Co do Rossmana to nie jestem do końca przekonana.
Ja miałam straszny problem ze zmywaniem makijażu.... Większość płynów micelarnych mnie uczulała. Znajoma poleciła mi Cerasept i powiem Wam szczerze, że wysypki nie ma i skóra jest delikatniejsza.
Moja babcia zawsze powiadała, że najlepiej przemywać twarz zimną wodą ze studni... Dożyła pięknego wieku, którego nie było po niej widać. Teraz niestety to wszystko jest modyfikowane, niezdrowe itd... Sama miałam wpadkę na urlopie po zapomniałam swojego preparatu, a ten Cerasept+ kupiłem dla dzieci jak co roku - przy urazach... norma. No i byłam zmuszona użyć tego maleńśtwa. Powiem Wam szczerze, że naprawdę ok
Wróciłam!!!
No to tak: Polecam i Hydrolat, postaram się podesłać nazwę jak wrócę z urlopu,a akurat nie spakowałam do torby... Skleroza haha...
Jeśli chodzi o Cerasept+ to faktycznie działa, na wyjeździe już raz się przydał jak córa zdarła sobie kolano
Mamusia i dziecko zadowolone.
No to tak: Polecam i Hydrolat, postaram się podesłać nazwę jak wrócę z urlopu,a akurat nie spakowałam do torby... Skleroza haha...
Jeśli chodzi o Cerasept+ to faktycznie działa, na wyjeździe już raz się przydał jak córa zdarła sobie kolano
No dobra dziewczyny. Powiem Wam, że działa jedno i drugie. 
Co sama polecisz? Cerasept vs hydrolat( jaki)?
Ojej, z hydratami to trzeba trafić, bo tyle tego na rynku....