naturalne kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
CrimsonTrace
Miła Kobietka

naturalne kosmetyki

Post autor: CrimsonTrace »

Czy macie doświadczenie z małymi manufakturami produkującymi eko kosmetyki? Zastanawiam się, czy warto inwestować w takie ręcznie robione produkty, bo zależy mi na naturalności i ekologii. Ktoś poleci jakieś marki, które faktycznie są warte uwagi?
Hivaa
Fajna Kobietka

Re: naturalne kosmetyki

Post autor: Hivaa »

Jeśli lubisz mieć wybór, to na https://marketeko.eu/c/autorskie-kosmetyki-marketekoeu znajdziesz kosmetyki w różnych wariantach zapachowych i pojemnościach. Możesz kupić małe opakowanie na próbę albo większy produkt, jeśli coś się sprawdzi.
amelii
Jestem tu nowa :)

Post autor: amelii »

Z naturalnych kosmetyków polecam krem z dzikiego pochrzynu. Zamawiałam mamie w e-sklepie Pachnaca Kraina. Znakomity krem dla kobiet w trakcie i po menopauzie, super pomaga na zmarszczki. Działa na obwisła skórę
marynka

Post autor: marynka »

Jak lubicie by skóra pięknie pachniała i była super nawilzona polecam Olejek perfumujacy do ciała Afra
anikka

Post autor: anikka »

Z naturalnych kosmetyków uwielbiam olejek Busajna. Nawilza, ujedrnia, łagodzi podrażnienia skóry. super kosmetyk
ODPOWIEDZ