Jaki jest Wasz facet?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
sun979

Jaki jest Wasz facet?

Post autor: sun979 »

Pytanie z tematu - Jaki jest Wasz facet? :)

Typ szalonego, energicznego faceta, czy może czuły, wrażliwy misio? :)
Jestem ciekawa Waszych odpowiedzi. :) Podzielcie się doświadczeniami! ;)
simi
Miła Kobietka

Re: Jaki jest Wasz facet?

Post autor: simi »

Raczej czuły i wrażliwy,choć czasami budzi się w nim energiczne szaleństwo :lol:
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Raczej czuły choć czasem lubi zaszaleć,czasem zdenerwować...Jest taki normalny... ;)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
sun979

Mój jest spokojny, wrażliwy i czuły... :) Nigdy by mi nie nadał jak niektórzy. Jak się kłócimy to często ja zaczynam niestety przez drobnostki, ale nie umiemy się nie odzywać kilka dni. Od razu się godzimy. :) Często to godzenie jest najlepsze... ;P
Myślę, że ja jestem zbyt często nerwus i inny facet chyba by ze mną nie wytrzymał... ;P
A mój facet to okaz spokoju w szczególności w dzień, bo w nocy to tak jakby to nie był on, taki mój drapieżnik... ;P
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Hm, mój jest bardzo uczuciowy, potrzebuje ogromnie dużo czułości (co np mi czasem przeszkadza jak jesteśmy w towarzystwie), ale przez to też potrafi się nieźle o coś obrazić i wyolbrzymić sprawę. No a w konsekwencji się bardzo denerwuje. Jak coś jest nie po jego myśli to od razu wpada w szał... Ale nie mamy "cichych dni", szybko się godzimy :-) Ale fakt faktem, że z czasem coraz więcej się sprzeczamy o głupoty ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
nina19

Post autor: nina19 »

Mój ukochany jest bardzo czuły, delikatny i w głębi duszy bardzo wrażliwy, ale zarazem bardzo bardzo męski. ; )
Mi zawsze okazuje czułość i delikatność, co wlaśnie w nim kocham. Ostatnio na chwilę to znikło, ale wyjaśnił mi dlaczego tak było i teraz znowu jest ok. ; P
dzo

Post autor: dzo »

Mój jest zajebisty po prostu :)
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Post autor: witch »

:witch

Mój jest neurotyczny i nadwrażliwy, oprócz tego perfekcjonista. Dla mnie bardzo czuły, troskliwy. Właściwie to i ja jestem typem neurotycznej i może czasem histerycznej osoby, która uśmiechem pokrywa smutek i depresję.Uśmiech jest szczery, ale w środku morze łez również. On perfekcyjnie je rozdziela i akceptuje dwoistość mojej natury. To trudne, nikomu się to nie udało, jemu przychodzi naturalnie. :kiss2
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Obrazek
grzes990
Jestem tu nowa :)

Post autor: grzes990 »

wiecie tak piszecie o swoich menach to trochę dla odmiany napiszę o swojej kobietce (zonie) przed ślubem aniołek super kobieta uczuciowa opiekuńcza zazdrosna (co faceci lubią jak kobieta pokazuje zazdrość ) po ślubie i po pierwszym dziecku kochana matka porządna gospodyni (za co ją szanuje ) po drugim dziecku nadal kochana matka porządna gospodyni. Hm..... a jaka żona ? szkoda gadać nadal jest dobrą matką dla naszych dzieci i dobrą gospodynią tylko jest jedno ale.... zapomniała o mężu po pierwszym dziecku (8lat) nie słyszałem słowa kocham przestała być czułą żoną. Drogie kobietki pamiętajcie że oprócz naszych skarbów ( dzieci) macie jeszcze tego swojego męża pokażcie że o nas też pamiętacie że jednak kochacie bo takie odstawienie na drugi tor bardzo boli uwierzcie mi :kwiatek pozdrawiam
nina19

Post autor: nina19 »

Ja nigdy o moim nie zapomnę i nie odtawię go na boczny tor, bynajmniej będę się starać ; ) .
A jeżeli Twoja tak zrobiła, to porozmawiaj z nią. Przecież ona tego może nie widzieć. Uświadom ją, że tak się stało, że nie czujesz się kochany.
Rozmawialiście o tym?
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Post autor: witch »

:witch

Grzesiu, jeśli czegoś pragniesz to sięgnij po to sam. Przynieś żonie kwiaty, powiedz że jest piękna i że doceniasz ją jako kobietę, mamę, gospodynię. Nie zapomnij powiedzieć że kochasz. Bez wypominania i oczekiwań zdobywaj ją na nowo. Zobaczysz że i na piwko wyjdzie (bez dzieci), i może zacznie patrzeć na Ciebie łaskawiej. :fallinlove
Powodzenia.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Obrazek
dzo

O to to :) koleżanka dobrze mówi :) Grześ zdobywaj ją :) próbuj uwodzić :) zaproś na randkę :)
sun979

dzo pisze:Mój jest zajebisty po prostu :)

Lubię to! ;)
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Myśl z dzisiaj: mój jest taki zaparty, że aż strach! :-P
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
dzo

zaparty w sensie uparty ?
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Tak ;-) Potrafi się tak zaprzeć, że nikt nie przemówi do niego... A na początku było zupełnie inaczej. Teraz to już ciężko się dogadać :/
whitequeen
Miła Kobietka

Post autor: whitequeen »

Mój jest meega uczuciowy, potrafi płakać przy mnie. Jest zabawny, jeśli chce to potrafi być strasznie kochany i milusi, łatwo go zdenerwować. Ale ogólnie : jest NAJWSPANIALSZY. <3 !
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Jest jak pogoda. Zmienny;) ale nie mogę narzekać jak potrzeba jest misiem jak sytuacja się zmienia potrafi być lwem. Jest super!!! :fallinlove
Amantium irae amoris integratio.
tomeh

Post autor: tomeh »

Widzę po wypowiedziach, że dobre o nas są oponie, że mamy uczucia i nie jesteśmy tacy źli.
http://www.open-info.eu
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hmm.. długo opowiadać... :) jak dla mnie jest cudowny, jest moim ideałem ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Zawsze na początku każdy jest wspaniały i idealny wręcz. Później zaczyna się odkrywać wady swojej połowicy. To normalne.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

masz rację :) kwestia tylko by te wady akceptować i nauczyć się z nimi życ:)
a on by dalej był dla nas ideałem :) tym jedynym :)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Kayira pisze:masz rację :) kwestia tylko by te wady akceptować i nauczyć się z nimi życ:)
a on by dalej był dla nas ideałem :) tym jedynym :)
Niektóre wady da się usunąć.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Usunąć nie usunąć ;) na pewno trzeba nad nimi pracować ;)
Jednym przychodzi to łatwiej innym gorzej ...
Patka2002

Post autor: Patka2002 »

Mój jest opiekuńczy i zaradny i chyba te dwie cechy kocham w nim najbardziej. To nie znaczy, że nie ma wad ;-), bo ma i kocham je zdecydowanie mniej. Ale nie są to takie wady, z którymi nie da sie żyć. W sumie to przecież nikt nie jest idealny :diabel .
ODPOWIEDZ