Jaka wódka na wesele?
-
alicjakierna
- Jestem tu nowa :)
Re: Jaka wódka na wesele?
a teraz nie sa modne takie np jakie ma polanin z grawerka i z satyna? zeby butelka elegancko prezentowała się na stołach weselnych?
pamiętam jak kiedyś to naklejało się zdjęcie pary młodej ale w zupełności lepiej prezentują się takie wódki z grawerką. Moja znajoma miała właśnie taka z polanina.
dokładnie. U nas na weselu była zwykłą wódka z naszym zdjęciem ale teraz na pewno byśmy wzięli taka grawerowaną chociaż jeszcze nie byłam na weselu na którym był ten polanin.
U nas na weselu były różne wódki z lokalnego polmosu. Najwięcej oczywiście czystej, ale był też np. rosolis, który bardzo smakował gościom. W jakieś tam grawerki byśmy się nie bawili, nawet gdyby była taka możliwość.
-
alicjakierna
jak któraś kobietka miałą te grawerkę to niech podrzuci zdjęcie! Chętnie zobacze.
a ja właśnie wolałabym taką grawerkę niż wiekowe zawieszki na wódki ale jak my braliśmy ślub to nie było takich rzeczy lub były drogie. No i były zwykłe wódki które nie prezentowały się ładnie.
Ostatnio zmieniony czw gru 31, 2015 1:02 am przez hania, łącznie zmieniany 1 raz.
-
moniczka89
w życiu nie żołądkowa, pan tadeusz, krupnik, żubrówka biała, polanin ale nie żołądkowa czy de lux.
-
krotka_pilka
Pan Tadeusz - sprawdzony na wielu weselach , do poprawin wszyscy zdrowi i czuli się świetnie, na kaca lekki ból głowy, który można zwalczyć dobrym śniadaniem i tyle. Polecam
Stock Inventory
-
L...
Stock. Ładna butelka i kaca po nim nie ma przetestowana kilka razy 
Lady J, zależy ile się wypiję hehe. Mim o wszytko chyba ten polanin butelką przepija wszytko.
-
Małgosia123456
to chyba najmniej wazne jaka wodka, wazne, zeby bylo jej pod dostatkiem i zeby goscie weselni dopisali, wtedy cala impreza uda sie na 102, to chyba jest pewne
Jak to nie ma różnicy? Twoim zdaniem wódki premium smakują tak samo jak te najtańsze? Wiesz, że kupując byle jaką wódkę można sobie zepsuć imprezę? A że teraz tej wódki na weselach idzie bez porównania mniej, to tym bardziej lepiej kupić coś porządnego - są wódki które mają delikatniejszy smak np. Gutt Vódka, i to już będzie się nadawało do drinków, powinno podejść również kobietom. A jednak wybór wódki, która po otwarciu butelki zalatuje bimbrem chyba nie jest najlepszy, prawda?
Polecam Stock, dobra, klasowa, ładna buteleczka
same plusy.
www.ajk-opakowania.eu
Tak, teraz na topie jest Stock 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Ja wódki nie piję, więc co myślicie o Żubrówce i Wyborowej? Nadają się na wesele?
P.S. gdzie kupujecie?
P.S. gdzie kupujecie?
Wirtualne Biuro Warszawska6, Białystok - wsparcie w biznesie
u mnie w rodzinie nie wylewają za kołnierz. Każdy ma inne fundusze na zorganizowanie wesele więc to też ma wpływ na wybór wódki czy innych dodatków, jednak bądź co bądź wódka nie powinna być z najniższej półki.
Nie wiem czy to taka moda ostatnio jest, ale 3 tygodnie temu byliśmy na weselu i też był Stock
mi bardzo podoba się wódka z polanina z grawerem i tak myślimy z narzeczonym bo on chce inną a ja inną.
u nas też mamy całkiem odmienne zdanie, ale jedziemy jutro na targi ślubne do Bydgoszczy i może coś tam kupimy:)
a jak cenowo ta wódka z polanina? Gdzie w ogóle można ją zobaczyć, zamówić?aniaM pisze:mi bardzo podoba się wódka z polanina z grawerem i tak myślimy z narzeczonym bo on chce inną a ja inną.
Kwestia indywidualna - jakbyś spytała się wszystkich zaproszonych gości to byś miała co najmniej listę 10 ulubionych wódek gości i pewnie część tych ulubionych wódek byłoby nielubianymi przez pozostałych.. więc jak to się mówi wszystkim nie dogodzisz
Dlatego my braliśmy coś ze średniej półki, po czym wiemy, że głowa nie boli na drugi dzień
A goście i tak po którymś kieliszku nie będą zwracać uwagi co piją.
dmcstudio.pl
Kwestia gustu
Jaką postawisz taką ludzie będą pili 
zamówić można i na stronie i a targach ślubnych. Co do ceny to wódki są od ok 22 zł + grawer.mocca pisze:a jak cenowo ta wódka z polanina? Gdzie w ogóle można ją zobaczyć, zamówić?aniaM pisze:mi bardzo podoba się wódka z polanina z grawerem i tak myślimy z narzeczonym bo on chce inną a ja inną.
wlasnie tez dokonywalismy wyboru nad wódką i długo się zastanawialismy. Znajomi mowili ze duzo osob bierze zubrowke biała ale ze nie jest super dobra i ze polecaja wyborową i taka tez wybraliśmy
ateraz krzem organiczny
można zamówić u nich na stronie,z tym że chyba trzeba zrobić jakąś zaliczkę z 200 zł, żeby zamówienie poszło do realizacji lub też na targach ślubnych też bywają.mocca pisze:a jak cenowo ta wódka z polanina? Gdzie w ogóle można ją zobaczyć, zamówić?aniaM pisze:mi bardzo podoba się wódka z polanina z grawerem i tak myślimy z narzeczonym bo on chce inną a ja inną.