Cześć, szukam zespołu na wesele
Cześć, szukam zespołu na wesele
Cześć, szukam zespołu na wesele, ale koniecznie zabawa na żywo. Jakbyście mogli fajne covery podesłać do przesłuchania to byłbym wdzięczny.
-
Samborka22
- Miła Kobietka
Re: Cześć, szukam zespołu na wesele
U mnie grali https://freshliveband.pl i jeszcze raz bym się skontaktowała chętnie, ale nie ma okazji chwilowo. A w rodzinie nikt się nie bawi w śluby na razie
Świetny klimat. Lepiej od każdej dyskoteki, dosłownie. No i bardzo równo im granie idzie. Nie ma spadków jakości, ani dziwacznych piosenek, tylko repertuar przemyślany do granic możliwości.
Teraz modnym rozwiązaniem jest wynajęcie na wesele Dj. Wydaje mi się, że to fajna opcja.
Wybór zespołu to kwestia indywidualnych upodobań, weselami zajmuje się na pewno Grupa Muzyczna M&M, działają w Małopolsce, ale jakiś wyjazd gdzieś niedaleko też pewnie wielkiego problemu nie będzie stanowił.
Zarówno Dj jak i zespół mają swoje zalety, byłem na wielu weselach i wszystko zależy od tego kogo się zatrudni. Osobiście wolałbym muzykę na żywo