jaką metodę nauczania wybrać?
jaką metodę nauczania wybrać?
przeglądam sobie oferty szkół językowych i widzę, że każda z nich oferuje inne metody nauczania, a ja nie za bardzo wiem czym one się różnią. jakie wy przetestowałyście i możecie polecić lub odradzić?
Re: jaką metodę nauczania wybrać?
I "dziwnym" trafem inny z Twoich profili doradzi Ci jakąś metodę nauczania w pewnej szkole, którą już na forum zareklamowaliście w innym wątku. Spadówa z tym spamem.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Metod nauczania nie ma aż tak dużo
, jedne są stacjonarne (tzn. tylko w szkole), inne tylko online, a w innych mieszane zajęcia i przez internet i w szkole, według mnie najlepszy jest trzeci typ, bo jednak konwersacji na żywo nie da się zastąpić (tak mi się wydaje)
Proszę:
babskiesprawy.pl/jezyki-obce-w-jaki-sposob-uczycie-sie-jezykow-t10811.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jezyki-obce ... 10811.html
Temat znajduje się na forum.
Zanim założycie nowy wątek skorzystajcie z wyszukiwarki na forum. Być może temat, który chcecie poruszyć już istnieje. Wystarczy go kontynuować.
Natomiast - gdy chcecie zareklamować daną firmę, szkołę lub cokolwiek, to proszę zrobić to w odpowiednim dziale Ankiety, reklamy, ogłoszenia zamiast zakładać wątek z pytaniem i nabijaniem postów z multikont, które i tak wam nie będą potrzebne a tworzycie tylko niepotrzebny bajzel.
Uszanujcie zasady panujące na forum oraz 'pracę' Moderatorek.
babskiesprawy.pl/jezyki-obce-w-jaki-sposob-uczycie-sie-jezykow-t10811.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jezyki-obce ... 10811.html
Temat znajduje się na forum.
Zanim założycie nowy wątek skorzystajcie z wyszukiwarki na forum. Być może temat, który chcecie poruszyć już istnieje. Wystarczy go kontynuować.
Natomiast - gdy chcecie zareklamować daną firmę, szkołę lub cokolwiek, to proszę zrobić to w odpowiednim dziale Ankiety, reklamy, ogłoszenia zamiast zakładać wątek z pytaniem i nabijaniem postów z multikont, które i tak wam nie będą potrzebne a tworzycie tylko niepotrzebny bajzel.
Uszanujcie zasady panujące na forum oraz 'pracę' Moderatorek.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...