Mam wrażenie, że może być trochę nudnawo. Goście pojedzą, popiją i co dalej? Mam duże obawy co do tego:( Może podpowiecie, jakie można wymyślić "atrakcje"? Proszę o pomoc
Jak zorganizować samo przyjęcie ślubne bez wesela?
Mam wrażenie, że może być trochę nudnawo. Goście pojedzą, popiją i co dalej? Mam duże obawy co do tego:( Może podpowiecie, jakie można wymyślić "atrakcje"? Proszę o pomoc
:)
Kosze prezentowe, delikatesowe, pomysł na prezent
Re: Jak zorganizować samo przyjęcie ślubne bez wesela?
Ale jakie Ty chesz przyjecie bez wesela? Robi sie albo wesele albo obiad.
A co bys chciała?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
A co bys chciała?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Moze poprostu impreza w jakim sciekawym miejscugdzie np mozna zrobic ognisko na zewnatrz?:)
No właśnie, dziewczyny dobrze mówią, co z a problem zrobic jakis obiad czy cokolwiek w tym stylu? Dużo osób rezygnuje już z weselnej pompy 
"-Puchatku?
-Tak, Prosiaczku?
-A nic, chciałem się tylko upewnić, że jesteś..."

-Tak, Prosiaczku?
-A nic, chciałem się tylko upewnić, że jesteś..."
Sam obiad, może być tak jak pisały dziewczyny w ciekawym miejscu z jakąś fajną salą, albo nie wiem widokiem na góry/jezioro, jeśli masz coś takiego w swojej okolicy.
Niestety takie przyjęcia często są nudne, za bardzo atrakcji nie wymyślisz, bo wtedy zacznie się z tego robić normalne wesele. Wybierz ładne miejsce, zadbaj o jakąś muzykę (niekoniecznie do tańczenia) i zaproś fajnych ludzi, wtedy zawsze kręci się rozmowa i ludzie nie siedzą sztywno.
Immoral.pl
Zawsze możecie puścić muzykę z laptopa i zorganizować zabawę. Wtedy na pewno nie będą się nudzili.
Wszystko zależy od tego ile będziesz miała gości. Jeśli będzie mało gości, możesz zorganizować przyjęcie w domu. Jeśli jednak nie masz takiej możliwości, pomyśl o wynajęciu malutkiej sali.
Tez mialam przyjecie zamiast wesela oraz ceremonie slubna