W sobotę mam imprezę w pracy i potrzebuję klasycznej i eleganckiej fryzury ponieważ mam bogato zdobioną sukienkę. Tylko mam mały problem albo raczej duży odstające uszy. Musi to być fryzura która na 100 procent nawet podczas tańczenia nie odsłoni moich uszu.
Podoba mi się fryzura Pixie Lott na tej stronie SPAM (środkowe zdjęcie w upięciach) i szukam własnie coś w tym stylu ale ten przedziałek wygląda trochę dziwnie. Proszę pomóżcie.
Jak zasłonić odstające uszy
-
babeczka1990
- Jestem tu nowa :)
Jak zasłonić odstające uszy
Ostatnio zmieniony czw sty 30, 2014 7:22 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia, a nie linki
Powód: wklejamy zdjęcia, a nie linki
Re: Jak zasłonić odstające uszy
A może loki?? Klasyczne i eleganckie. Poza tym myślę, że nie warto wyolbrzymiać problemu i aż tak bardzo się tym przejmować. Zwykle nasze kompleksy dostrzegamy my sami, a inni nie zwracają uwagi na nasze mankamenty urody.
http://sklep.new-nails.com/
Słyszałam o przypadku, kiedy kobieta przykleiła sobie uszy kropelką do skóry żeby nie odstawały... Nie róbcie tego
Loki będą pasowały takie delikatne. Są różne upięcia które ukrywają nasze mankamenty. Nawet z warkoczami można popróbować, teraz są modne
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Kochana, uważam, że tymi odstającymi uszami to nikt prócz Ciebie nie będzie się przejmował. Ale skoro Ci zależy, to proponuję loczki, bo fryzura będzie bujna i puszysta, a więc w dużej mierze zasłoni Twój wyimaginowany defekt. Poza tym, radziłabym też przyczepić jakąś ozdobę w okolicach ucha, może kwiatek? 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
-
misiapysia
- Miła Kobietka
zdecydowanie rozpuszczone wlosy. lekko natapirowane, a powiedz jeszcze jaka masz dlugosc wlosow?