Jak zareaguje facet, któremu powiem wprost że mi się podoba?
Jak zareaguje facet, któremu powiem wprost że mi się podoba?
mam 18 lat, niedawno poznałam na grillu świetnego chłopaka. dobrze nam się gadało, ogólnie jest bardzo sympatyczny. teraz nie mamy okazji się widywać, ale chciałabym coś zainicjować. ponadto jest kolegą mojego eks, sądzicie, że to jakaś przeszkoda? nie wiem zupełnie jak się za to zabrać, myślałam o sklejeniu jakiejś ciekawej formułki, w której po prostu dam mu do zrozumienia, że mi się podoba. sądzicie, że to dobry pomysł? jak może to przyjąć? ma 20 lat.
Re: Jak zareaguje facet, któremu powiem wprost że mi się pod
Hmm jeśli est kolegą Twojego eks to może to być kłopot, czasem funkcjonuje coś takiego jak solidarność plemników
ale jeśli nie jest bardzo dobrym kolegą, tylko po prostu zwykłym kolegą to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie.
A właśnie skombinuj do niego numer (chyba, że już masz) i zacznij z nim pisać, ewentualnie facebook, czy inne strony gdzie możesz z nim pogadać ;] nie atakuj może tak z grubej rury od razu, bo może się facet wystraszyć
powoli zacznij;)) zaproponuj spotkanie...;]
A właśnie skombinuj do niego numer (chyba, że już masz) i zacznij z nim pisać, ewentualnie facebook, czy inne strony gdzie możesz z nim pogadać ;] nie atakuj może tak z grubej rury od razu, bo może się facet wystraszyć
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Zgadzam się z Adidasową, jeśli tak prosto z mostu walniesz że Ci się podoba, możesz Go jedynie odstraszyć.. Zacznij od pisania i zobaczysz jak się będzie to dalej toczyć, bo może się okazać że akurat On tobą nie jest zainteresowany, więc kwestie proponowania spotkania itp. zaleciłabym odłożyć na czas zbadania terenu 
autorko, i jak?