Jak zachęcić go do masażu?

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
natalkaDawidka
Miła Kobietka

Jak zachęcić go do masażu?

Post autor: natalkaDawidka »

Jak mogę zachęcić mojego chłopaka do robienia mi masażu pleców? On tego nie lubi, a przecież 5 minut go nie zbawi. Kiedy go o to proszę zawsze jęczy, że mu się nie chce, że jest zmęczony itp. Branie na litość też nie pomaga i nie pomaga mówienie jakie to dla mnie przyjemne i "nie chcesz zrobić mi przyjemności?". Ode mnie dostaje wszystko czego chce, a sam ciągle mi czegoś odmawia. Wymiana: drapanie pleców za masaż pleców też na nim nie robi wrażenia, może dlatego, że drapanie pleców ma zapewnione przy każdym całowaniu i seksie, bo mnie to cieszy, gdy jemu jest dobrze. Co mogę zrobić by go zachęcić?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Jak zachęcić go do masażu?

Post autor: Jamelia »

też zacznij odmowiać jemu przyjemności, nie ma lepszej motywacji do ruszenia tyłka :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Sloneczko12
Miła Kobietka

Post autor: Sloneczko12 »

Mój ma to samo... A ja już go tak odruchowo smyram...
Awatar użytkownika
AiShA
Extra Kobietka

Post autor: AiShA »

no ja nie mam z tym problemu... ale najlepiej jest usiąść obok niego blisko i szepnąć do ucha czy mógł by zrobić ci masaż bo bardzo byś tego potrzebowała...
Jeśli to nie pomaga ubierz się seksownie i połóż obok jeśli będzie chciał coś więcej niż tylko cie całować podaj mu krem i powiedz NAJPIERW MASAŻ POTEM PRZYJEMNOŚCI. Może to ci pomoże zachęcić go do tego by robił to bez marudzenia.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
ODPOWIEDZ