Jak zachęcić go do masażu?
-
natalkaDawidka
- Miła Kobietka
Jak zachęcić go do masażu?
Jak mogę zachęcić mojego chłopaka do robienia mi masażu pleców? On tego nie lubi, a przecież 5 minut go nie zbawi. Kiedy go o to proszę zawsze jęczy, że mu się nie chce, że jest zmęczony itp. Branie na litość też nie pomaga i nie pomaga mówienie jakie to dla mnie przyjemne i "nie chcesz zrobić mi przyjemności?". Ode mnie dostaje wszystko czego chce, a sam ciągle mi czegoś odmawia. Wymiana: drapanie pleców za masaż pleców też na nim nie robi wrażenia, może dlatego, że drapanie pleców ma zapewnione przy każdym całowaniu i seksie, bo mnie to cieszy, gdy jemu jest dobrze. Co mogę zrobić by go zachęcić?
Re: Jak zachęcić go do masażu?
też zacznij odmowiać jemu przyjemności, nie ma lepszej motywacji do ruszenia tyłka 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- Sloneczko12
- Miła Kobietka
Mój ma to samo... A ja już go tak odruchowo smyram...
no ja nie mam z tym problemu... ale najlepiej jest usiąść obok niego blisko i szepnąć do ucha czy mógł by zrobić ci masaż bo bardzo byś tego potrzebowała...
Jeśli to nie pomaga ubierz się seksownie i połóż obok jeśli będzie chciał coś więcej niż tylko cie całować podaj mu krem i powiedz NAJPIERW MASAŻ POTEM PRZYJEMNOŚCI. Może to ci pomoże zachęcić go do tego by robił to bez marudzenia.
Jeśli to nie pomaga ubierz się seksownie i połóż obok jeśli będzie chciał coś więcej niż tylko cie całować podaj mu krem i powiedz NAJPIERW MASAŻ POTEM PRZYJEMNOŚCI. Może to ci pomoże zachęcić go do tego by robił to bez marudzenia.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...