Jakie Spa we Wrocławiu ?

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
na każdy temat
Jestem tu nowa :)

Jakie Spa we Wrocławiu ?

Post autor: na każdy temat »

Hejka ;)

Nadeszły zimnie dni, a ja jestem strasznym zmarzluchem. Mam ochotę na coś rozgrzewającego, a dokładnie na masaż gorącymi kamieniami. Podobno gabinety spa czy nawet rehabilitacyjne oferują masaż gorącymi kamieniami? Gdzie we Wrocławiu znajdę taką przzyjemność?

I drugie/trzecie pytanie:
Czy byłyście na masażu gorącymi kamieniami? Na co uważać w Spa (moja pierwsza wizyta)?
Awatar użytkownika
poradź się

Re: Jakie Spa we Wrocławiu ?

Post autor: poradź się »

Niewiem czy mają w ofercie, ale możesz spojrzeć na green-spa na manganowej.
Jak Cię opcja zainteresuje, pytaj.
Awatar użytkownika
na każdy temat

Post autor: na każdy temat »

Chodzi Ci może o green-spa? Gdzie jest ta manganowa, bo za bardzo nie kojarzę. Czy mam szczególnie na coś uważać, będzie to moja pierwsza wizyta wogóle w spa.
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 10:29 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: chyba poprzedniczka wpisała dokładne dane i linku już nie trzeba
Awatar użytkownika
poradź się

Post autor: poradź się »

tak chodziło mi to green-spa. Manganowa to boczna Grabiszyńskiej. W SPA należy zwracać uwagę szczególnie na czystość i higienę, tam pod tym względem jest ok. Lokal czysty i ładnie urządzony.
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

A możecie napisać jeszcze ile kosztuje taka wizyta w SPA akurat we Wrocławiu? Bo mamy już kilka fajnych adresów,natomiast nikt nie wspomina o cenach a jest to bardzo istotny szczegół.
apollo

Post autor: apollo »

Jeśli mam sugerować konkretne miejsce to beauty center w Józefowie, ale to oczywiście pod Warszawą. Aby faktycznie zapewnić sobie to, czego oczekujecie, musicie dalej dbać o skórę. Tych kosmetyków, których używają w spa, nie kupicie w detalu, ale powiedzmy, że połowa z nich ma swoje odpowiedniki w Hildegard Braukmann. Zatem wszystko zależy od was.
karetia
Fajna Kobietka

Post autor: karetia »

Na tym nie byłam - chodziłam na zabiegi, które miały poprawić stan mojej zniszczonej cery. I faktycznie to zrobiły, bo udało się ją wygładzić, wyeliminować zanieczyszczenia, zrobiła się przyjemna w dotyku i jakby całkiem inna. Oczywiście miałam kilka wizyt - to było w Józefowie, w Beauty Center. Później już sama dbałam o cerę kosmetykami. Jak na razie jest ok.
ODPOWIEDZ