Jak sprawdzić czy mnie ktoś nie zgwałcił

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
besilentbitch
Jestem tu nowa :)

Jak sprawdzić czy mnie ktoś nie zgwałcił

Post autor: besilentbitch »

Ostatnio byłam na imprezie wcześniej mało zjadłam, po wypiciu 3 piw film miejscami mi sie urywał , byłam tam z kolegą , pamietam ze pytał sie mnie czy zrobie mu "loda" odmowilam pamietam, że bardo naciskał. Teraz boje sie czy nie wykorzystał mnie, choć mówił mi przed imprezą, że nie zrobi tego ze mną bo jestem dziewicą (spałam u niego po imprezie bo była w innym miescie i nie mialam jak wrócic). Czy jeżeli by mnie zgwałcił jak czułabym sie na drugi dzień? Czy wogule bym coś czuła W tym tyg mam mieć okres zrobiłam juz 2 testy ciążowe ona były negatywne nawet cienia drugiej kreski nie było. Impreza była 2,5 tyg. temu .
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Jak sprawdzić czy mnie ktoś nie zgwałcił

Post autor: Jamelia »

Jeśli film urywał Ci się momentami to raczej byś pamiętała gdyby ktoś się do Ciebie dobierał, chociaż urywki tego.
Co innego jeśli film urwał sie zupełnie... Piszesz że jesteś dziewicą, jeśli doszło by do stosunku, uwierz po pierwszym razie na pewno byś to czuła jeszcze na drugi dzień :)
Swoja drogą, fajnego masz kolegę...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
elfia
Jestem tu nowa :)

Post autor: elfia »

Objawy gwałtu, nawet mało brutalnego są odczuwalne, więc jeśli coś takiego by się stało to na pewno byś czuła ból, duży dyskomfort jak po (głupio to zabrzmi) zdarciu skóry... w wiadomym miejscu albo bóle brzucha. Jeśli masz wątpliwości to może idź do ginekologa?
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Więc po co piłaś? Jak się nie umie pić to się pije mleko :)
A tak całkiem poważnie to jak dziewczyny napisały - jeżeli jesteś dziewicą, a on by coś z Tobą robił to na pewno byś to czuła...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Nie bede Ci prawic moralow ale powiem tylko , ze zawsze warto troche myslec jesli
idzie sie na zakrapiana imprezke.
Mysle, ze nie masz sie co martwic , bo z pewnoscia jak pisza dziewczyny odczuwalabys skutki
ew ,,majstrowania,, Twojego kolesia przy Twoim ,,ogrodzie rozkoszy,, .
Ten pierwszy raz sie naprawde czuje i to dlugo.
Moze to co sie wydarzylo uczuli Cie na takie spotkanka z alkoholem w tle. :diabel
Moze.
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

To przy okazji nauczka na przyszłość:) Poza tym jeżeli jesteś dziewicą to na pewno czułabyś,ze masz juz za sobą swój pierwszy raz,nawet jak urwał Ci się film,możliwe też że miałabyś obtarcia,więc jeżeli nic takiego nie odczuwasz to chyba jest w porządku:)
ODPOWIEDZ