Jak schudnąć?
-
carol-bork
- Miła Kobietka
Re: Jak schudnąć?
Przy takim cateringu masz regularne posiłki więc jesz regularnie mało ale często. Ja też korzystam, mam cateringi od Wygodnadieta.pl i to jest super sposób właśnie na to żeby trochę zgubić.
-
izabelka994
- Jestem tu nowa :)
Jeśli przytyło się jedząc za dużo to schudnąć można jedząc? A no tak mniej. To jest tak proste, że aż mnie złość bierze jak widzę takie pytania
trzeba po prostu mniej jeść
trzeba jeść mniej po prostu
- czekoladove.love
- Jestem tu nowa :)
"mniej jeść" nie zawsze działa!!!! oblicz swoje PPM i CPM i tego się trzymaj. Kup sobie też wage i sprawdzaj ile kalorii mają produkty których używasz.
Aktualnie wykluczyłam produkty mączne z diety, a dokładnie z białej mąki.
Ograniczyłam słodycze, nie piję alkoholu.
I ćwiczę. 3 razy w tygodniu z trenerem i 6 razy w tygodniu orbitrek.
Pilnuję picia wody
Ograniczyłam słodycze, nie piję alkoholu.
I ćwiczę. 3 razy w tygodniu z trenerem i 6 razy w tygodniu orbitrek.
Pilnuję picia wody
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
stylistamody
- Miła Kobietka
Hej a próbowaliście może białko konopne ? Podobno też działa dobrze wpływa na organizm zwłaszcza gdy dba się o redukcję, podobno też olejek CBD warto suplementować, czy ktoś może się wypowiedzieć? Szukam też informacji nt serum zawierająy olej z komopi czy faktycznie jest skuteczny? Może ktoś z Was może polecić jakiśkrem z konopii lub może podzielić się doświadczeniami i kupował kosmetyki z olejem konopnym ?