Jak schudnąć, nie uszczuplając zawartości talerza?

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
kfiatuszek20

Jak schudnąć, nie uszczuplając zawartości talerza?

Post autor: kfiatuszek20 »

Więc tak...
Jak zapewne wiecie, w kuchni istnieją nie tylko takie przyprawy jak pieprz i sól. Jest ich całe mnóstwo. I spora część tych przypraw znacząco wpływa na metabolizm (przemianę materii). A jednocześnie poprawiają smak potraw. Więc możemy jeść to samo, a jednak troszkę bardziej chudnąć...

Więc jest to dobre dla tych kobiet, które nie muszą pilnie zrzucić sadełka, ale chcą po prostu zadbać o linie i o to, by zachować płaszczyznę brzuszka :)

A jakich przypraw używamy?
Cynamon
Pieprz (czarny lub kolorowy)
Gałka muszkatołowa
Goździki
Kardamon
Papryka chilli
Jałowiec

I w ten sposób, dodając przynajmniej łyżkę przypraw do potraw, można schudnąć nawet kilogram miesięcznie (niby nic, ale za samo doprawienie potraw?)
Maniana

Re: Jak schudnąć, nie uszczuplając zawartości talerza?

Post autor: Maniana »

Ciekawa sprawa, nie słyszałam nigdzie o tak zbawczym działaniu przypraw. Co wiesz o takich bardziej ostrych przyprawach ? Tak na marginesie to kumpela mi niedawno powiedziała, że nie jest na diecie ale bierze suplement o nazwie Ultra Slim System, nie mam bladego pojęcia co to jest, niemniej wygląda dobrze, tak sobie pomyślałam, że znajomość kuchni i przypraw, o których piszesz z jakimś dodatkiem, mogłoby być całkiem fajną i skuteczną opcją :]
Awoqa

Post autor: Awoqa »

Maniana pisze:Ciekawa sprawa, nie słyszałam nigdzie o tak zbawczym działaniu przypraw. Co wiesz o takich bardziej ostrych przyprawach ? Tak na marginesie to kumpela mi niedawno powiedziała, że nie jest na diecie ale bierze suplement o nazwie Ultra Slim System, nie mam bladego pojęcia co to jest, niemniej wygląda dobrze, tak sobie pomyślałam, że znajomość kuchni i przypraw, o których piszesz z jakimś dodatkiem, mogłoby być całkiem fajną i skuteczną opcją :]
Ciekawa propozycja, mhm... nigdy nie wiadomo co akurat będzie dobre.
Maniana

A Ty Awoqa słyszałaś coś o tym Women Ultra Slim ?
Kingusiaczek

Post autor: Kingusiaczek »

ja sadze ze po prostu trzeba mniej jeść i ograniczyć pewne produkty, a jesc chudo.. zamiast ziemniaków, makaronu np sałatka z polędwiczkami..
Awoqa

Na jakimś forum słyszałam o Ulta Slim Maniana.
Tak sobie myślę, że chyba wszystko warto stosować, w sensie każde nowe pomysły, żeby zobaczyć co na nas działa.
Maniana

Rozumiem, że o tym suplemencie dyskutujemy ?
http://women.ultra-slim.pl/
Brałaś, bierzesz, co sądzisz ?
Awoqa

o Women Ultra Slim usłyszałam nie dawno od kumpeli, która schudła w oczach ładnych parę kilogramów i gdybym musiała tyle chudnąć co ona to zrobiłabym dokładnie to samo.
jahen

Post autor: jahen »

zadne tam wspomagacze ani diety.. na silownie ,dziewczyny. cwiczenia kardio i do przodu. kto tak schudl?
Awoqa

jahen pisze:zadne tam wspomagacze ani diety.. na silownie ,dziewczyny. cwiczenia kardio i do przodu. kto tak schudl?
Wiadomo, że siłownia ale nie schudniesz jak będziesz stołować się na fast foodach i robić ćwiczenia cardio, mam na myśli, że siłownia + dieta i suple typu Ultra Slim to najlepsza metoda na pozbycie się zbędnych kilogramów.
Maniana

Moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby mieć dobrą dietę i nie mam na myśli jakiejś konkretnej tylko należy się po prostu zdrowo i regularnie odżywiać, następna sprawa to ruch, w przypadku kiedy chcemy schudnąć, trzeba położyć nacisk na formy aerobowe np. bieganie, jazda na rowerze, duża ilość seksu :P:P

@Awoqa jest ultra slim i jest cała rzesza innych supli wspierających odchudzanie np. :
thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia itd, które wybrać ?
Aquila

Post autor: Aquila »

Brałam alli, czułam się po nim fatalnie, niedospana, problemy z @ i wieloma innymi sprawami :/ niemniej nie dawno zapisałam się na siłownię, przeszłam na dietę i zastanawiam się na jakimś spalaczem, co to ten ultra slim ? Czy działa ?
Maniana

Aquila pisze:Brałam alli, czułam się po nim fatalnie, niedospana, problemy z @ i wieloma innymi sprawami :/ niemniej nie dawno zapisałam się na siłownię, przeszłam na dietę i zastanawiam się na jakimś spalaczem, co to ten ultra slim ? Czy działa ?
mhm... czy działa, cóż na pewno z dietą i ćwiczeniami TAK, pierwszy raz słyszę tak negatywne opinie o alli, mówisz, że lepiej nie doykac tego ? :patyk
Aquila

Post autor: Aquila »

Nie chcę siać defetyzmu ale na mnie alli działało bardzo źle... jednak myślę, że jeśli już brac coś to spalacze, w 90% są oparte na naturalnych składnikach. A wiadomo, że bez diety i ćwiczeń i tak się nic nie zrobi, a w rozsądnym wspomaganie np. ultra slim można fajnie zwiększać efekty :]
Nyska

Post autor: Nyska »

W życiu bym czegoś takiego nie tknęła ;p wolę jakieś witaminki, jeść mniej ale organizm doładowuję suplementami diety. Oczywiście się nie głodzę, bo nie dałabym rady :D po prostu troszkę mniej, no i oczywiście regularnie ;) po śniadanku witaminkę i żyję zdrowo, nie choruję wagę mam w normie. Osobiście korzystam z suplementów diety gal. :)
Maniana

Moim zdaniem zdrowy tryb życia to, tak jak już mówiłam 100 razy, dieta + ćwiczenia i czasem wspomagacz typu ultra slim lub coś co nam pasuje :] Takie połączenie daje najlpesze efekty i nie ma co wierzyć w bajki o głodówkach i dietach polegających na nie jedzeniu niczego...

Nyska a chudłaś czy od zawsze taki tryb życia prowadzisz ?
puderniczka
Fajna Kobietka

Post autor: puderniczka »

ja łykam C.L.A z zieloną herbatą Gal, nie powiem że nie patrzę na to co jem, ale nie odmawiam sobie jedzenia, tylko np zamiast tabliczki czekolady zjadam łyżeczkę kakao. Nie tyję, powoli chudnę (2 kg na miesiąc) myślę, że tak jest najbezpieczniej i najzdrowiej :)
http://msadvertising.pl/
Maniana

Powiedz coś więcej o tym C.L.A i tej herbatce ?
Dają tak dobre efekty jak spalacze typu ultra slim ?
Kennessa

Post autor: Kennessa »

Gdzie dostać ten ultra slim ? to tabletki są czy proszek albo płyn ? Jak często łykacie ?
dzo

Post autor: dzo »

w aptece na pewno znajdziesz albo na allegro
Awoqa

dzo ma rację, allegro lub apteka, z tego co wiem to ultra slim ma też swoją stronkę w necie taką oficjalną, na której też możesz zamówić. Ciekawe czy dałyby wyniki tabletki, gdyby nie ćwiczyć i nie dbać o dietę mhm....
monia28
Jestem tu nowa :)

Post autor: monia28 »

Systematyczne ćwiczenia to chyba najprostszy sposób na zrzucenie paru kilo.
https://sextelefoniczny.pl/ Sex telefon najlepszy w sieci. Gorące i namiętne dziewczyny chętnie porozmawiają z tobą. Zadzwoń i sprawdź.
tania

Post autor: tania »

Moim sposobem na utrzymanie wagi bez wyrzeczeń jest czerwona herbata. Piję codziennie 2-3 kubeczki a do tego czasem zieloną. Najbardziej lubię grejpfrutową

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
aura

Post autor: aura »

A co myślicie o wyjazdach odchudzających? Jakiś czas temu trafiłam na ofertę Primavera SPA i wydaje mi się ona całkiem sensowna. Przechodzi się tam dietę strukturalną, a przy okazji też korzysta z zabiegów odchudzających. Wszystko oczywiście odbywa się pod okiem dietetyka. Wydaje mi się, że to może być naprawdę skuteczny sposób na zrzucenie tych paru zbędnych kilogramów.
Kajsanna

Post autor: Kajsanna »

Odpowiednie łączenie zgodne z dietą Dimondów i regularne posiłki..no oczywiście dużo wody. Przetestowałam różne cuda i suplementy. Tylko odpowiednie łączenie i sport zdały egzamin.
Odnalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
ODPOWIEDZ